Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine' u kojoj popularni pustolov Bear Grylls putuje u najzabačenije krajeve svijeta.

Bear će u trećoj sezoni preživljavati u golemim močvarama američkog juga, na opasnim irskim liticama, na negostoljubivoj turskoj visoravni, u mračnim špiljama Transilvanije i na brojnim drugim lokacijama.

Odvažni pustolov Bear Grylls vraća se u trećoj sezoni ekstremnih izazova preživljavanja na nekim od najnepristupačnijih mjesta na zemlji u dokumentarnoj seriji 'Čovjek protiv divljine'! U ovoj sezoni gledatelji će imati priliku vidjeti Beara kako se hrva sa somovima i aligatorima na američkom jugu te kako se snalazi u golemim smrtonosnim močvarama koje je poharao uragan Katrina. U meksičkim pustinjama životinje se osvećuju. Beara najprije gotovo oslijepi ugriz pčele, a zatim se suočava sa smrtonosnom teksaškom čegrtušom, dok kanjoni i stijene ispituju granice njegovih vještina preživljavanja.



Bear će se također spustiti na zapadni Atlantik odakle će se morati dočepati irske obale gdje će se suočiti s liticama visokim 600 metara. Vuna uginule koze postaje mu krevet na kojem će prenoćiti dok se bori s vremenskim nepogodama i gledateljima pokazuje kako preživjeti. U Badlandsima Južne Dakote strašne oluje prijete Bearu i ekipi, no on unatoč tome uspijeva pronaći hranu, vodu i zaklon koristeći se znanjem o preživljavanju u ovoj ekstremnoj divljini. U zaleđenim prostranstvima Yukona ledeni tunel vodi Beara do granica, dok napušteni rudnik postaje izvor nade, ali i velike opasnosti. Hoće li Bear uspjeti savladati svaku prepreku na koju će naići na putu prema sigurnosti?

Ne propustite pratiti treću sezonu dokumentarne serije o preživljavanju u najekstremnijim uvjetima, 'Čovjek protiv divljine' na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju