novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Čovjek protiv divljine, 3. sezona

img placeholder
,
hr_HR

PON - NED 02.40

(Man vs. Wild), Velika Britanija, 2008., dokumentarna serija
3. sezona, 13. epizoda

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine' u kojoj popularni pustolov Bear Grylls putuje u najzabačenije krajeve svijeta kako bi gledateljima pokazao nevjerojatne tehnike preživljavanja uz naoko nesavladive prepreke na putu prema sigurnosti. Bear će u trećoj sezoni preživljavati u golemim močvarama američkog juga, na opasnim irskim liticama, na negostoljubivoj turskoj visoravni, u mračnim špiljama Transilvanije i na brojnim drugim lokacijama.

O seriji:

Odvažni pustolov Bear Grylls vraća se u trećoj sezoni ekstremnih izazova preživljavanja na nekim od najnepristupačnijih mjesta na zemlji u dokumentarnoj seriji 'Čovjek protiv divljine'! U ovoj sezoni gledatelji će imati priliku vidjeti Beara kako se hrva sa somovima i aligatorima na američkom jugu te kako se snalazi u golemim smrtonosnim močvarama koje je poharao uragan Katrina. U meksičkim pustinjama životinje se osvećuju. Beara najprije gotovo oslijepi ugriz pčele, a zatim se suočava sa smrtonosnom teksaškom čegrtušom, dok kanjoni i stijene ispituju granice njegovih vještina preživljavanja.Bear će se također spustiti na zapadni Atlantik odakle će se morati dočepati irske obale gdje će se suočiti s liticama visokim 600 metara. Vuna uginule koze postaje mu krevet na kojem će prenoćiti dok se bori s vremenskim nepogodama i gledateljima pokazuje kako preživjeti. U Badlandsima Južne Dakote strašne oluje prijete Bearu i ekipi, no on unatoč tome uspijeva pronaći hranu, vodu i zaklon koristeći se znanjem o preživljavanju u ovoj ekstremnoj divljini. U zaleđenim prostranstvima Yukona ledeni tunel vodi Beara do granica, dok napušteni rudnik postaje izvor nade, ali i velike opasnosti.

Hoće li Bear uspjeti savladati svaku prepreku na koju će naići na putu prema sigurnosti?

Uzbudljivu seriju 'Čovjek protiv divljine ne propustite pogledati u subotu i nedjelju u popodnevnom terminu na Doma TV-u!


 Tagovi