Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj.

Doma TV svojim gledateljima donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'Ubojstvo prvog stupnja'. Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj. Detektivi iz odjela za ubojstva Terry English (Taye Diggs) i Hildy Mulligan (Kathleen Robertson) istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove.

Smještena u San Franciscu, serija 'Ubojstvo prvog stupnja' pruža osoban i detaljan pogled na složenu istragu ubojstva tijekom cijele sezone. U ovoj upečatljivoj kriminalističkoj drami Taye Diggs i Kathleen Robertson detektivi su odjela za ubojstva policije San Francisca Terry English i Hildy Mulligan koji istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove.

Pod povećalom javnosti tijekom jednog od najšokantnijih zločina u povijesti grada, Mulligan, English i članovi postaje 850 Bryant Street nađu se zarobljeni u urušavajućem sustavu u kojem se mute linije – one između prijatelja i neprijatelja, odanosti i korupcije, zakonitih i protuzakonitih radnji, dobra i zla – dok se uz vanjsku prijetnju bore i protiv prijetnje iznutra.

 

U premijernoj epizodi druge sezone English i Mulligan brzo se nađu usred brutalnog napada kada dvoje učenika zapuca na školski autobus usred grada. Policija San Francisca mora djelovati brzo da bi zaustavila jedan od najkobnijih napada u skorijoj povijesti – pri čemu je jedan napadač ulovljen dok drugi pobjegne.

 

 

Kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju