Nova junakinja malih ekrana sigurno će postati lijepa Nerea, koju je utjelovila španjolska glumica Ana de Armas, a gledatelji će uživati u njezinim čarima od ovog petka na programu Doma TV-a u seriji "Legenda o Hispaniji".

Nova junakinja malih ekrana sigurno će postati lijepa Nerea, koju je utjelovila španjolska glumica Ana de Armas, a gledatelji će uživati u njezinim čarima od ovog petka na programu Doma TV-a. Njezin lik robinje Neree u seriji 'Legenda o Hispaniji' zaintrigirat će publiku pred malim ekranima. Nerea je hispanska robinja i jedina koja se usuđuje suprotstaviti Rimljanima. Njezina je obitelj poginula u napadu na njihovo selo, a ona je postala rimska zarobljenica. Nerea je toliko lijepa da privlači pozornost čak i svojih novih vladara. Nerea voli istinski Paula, no odvojena od njega sama se mora boriti protiv nasrtljivih Rimljana. Prkosna prema svojim uznicima Nerea dobiva teške ozljede.

Glumica koja tumači ovaj lik zove se Ana de Armas, a sa svojim zelenim očima očarava sve oko sebe. Ana je rođena 1988. godine u Havani na Kubi. Već sa šesnaest godina glumila je u svom prvom filmu 'Una rosa de Francia', a zatim su uslijedili angažmani na čak dva filma 'Madrigal' i 'El edge perdido'. Preselila se u Španjolsku te je tamo nastavila svoju filmsku karijeru. Trenutno živi na relaciji Madrid-Barcelona te radi na svom novom filmu 'Hands of Stone' u kojem će glumiti s Robertom De Nirom i Andyjem Garcijom. Ana je od 2011. godine u braku s glumcem Marcom Clotetom. O svojoj ulozi u seriji 'Legenda o Hispaniji' Ana je dala intervju za Antena3.com u kojemu kaže da ju je uloga osvojila zbog toga što je riječ o povijesnoj seriji. 'Volim to povijesno razdoblje i ondašnji način odijevanja', izjavila je zelenooka ljepotica.

Pročitajte eksluzivni intervju s Anom de Armas!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju