Doma TV od subote, 27. lipnja na male ekrane premijerno donosi novu, drugu sezonu nagrađivane serije 'Quantico' u čijem je središtu skupina mladih novaka koji prolaze kroz rigorozne treninge u vojnoj bazi Quantico. Prateći njihove živote, serija donosi nove uzbudljive slučajeve mladih agenata koji riskiraju živote za svoju zemlju dok se njihova prošlost, sadašnjost i bliska budućnost isprepleću.

Prošle su tri godine otkako se američka junakinja Alex Parish morala snalaziti u opasnim vodama Središnje obavještajne agencije i riskirati život za svoju zemlju. Živjela je mirnim, anonimnim životom negdje u Italiji. Međutim, Alex je prisiljena napustiti ovu idilu kad je Ryan nagovori da mu pomogne spasiti Shelby od zloglasne međunarodne krijumčarke oružjem koja je poznata samo kao Udovica, a drži je kao taokinju te u zamjenu za nju zahtijeva nešto što jedino Alex može pružiti.

Ryan i Alex angažiraju Owena i Harryja da im pomognu spasiti prijateljicu i poraziti negativku. Owen u pomoć dovodi i bivšu agenticu Jocelyn Turner, koja dijeli mračnu povijest s Udovicom. Pred timom se nalazi nova budućnost kad pristanu raditi zajedno kao elitna tajna radna skupina.

U drugoj sezoni tijekom obuke u CIA-i, Alex se nađe usred smrtonosne zavjere koja prijeti velikom broju ljudi diljem svijeta. Novi CIA-ini regruti počinju voditi operaciju protunadzora na Farmi, dok se Alex i Ryan snalaze u novom odnosu. U budućnosti, Ryan i Raina pokušavaju poremetiti plan terorista da se stope s taocima. U budućnosti Alex ima tajni zadatak infiltrirati se u terorističku skupinu koja drži taoce, a šokira se kad otkrije da među njima ima i poznatih.

Ne propustite drugu sezonu nove serije "Quantico" koja će donijeti uzbudljive trenutke i mnoštvo otkrivenih tajni!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju