Treća sezona kriminalističke serije "Tragovi zločina"!

Carrie Wells (Poppy Montgomery) bivša je detektivka njujorške policije s rijetkim medicinskim stanjem koje joj omogućava da vizualno zapamti sve. Svako mjesto, svaki razgovor, kao i svaki trenutak radosti i boli, zauvijek joj je urezan u pamćenje. Ona se vraća u policijske redove i koristi se svojom sposobnošću u rješavanju zločina. Bilo da istražuje ubojstvo studenta i ekološkog aktivista, smrt boksačkog šampiona koji je pretučen, smrtonosni skandal varanja na prijamnim ispitima za koledž u ekskluzivnoj srednjoj školi ili nasilan kraj slavnog kuhara, Carrie se oslanja na svoje nepogrešivo pamćenje kako bi neuhvatljive kriminalce privela pravdi.

Dok se Carrie nastavlja nositi s vlastitim problemima, uključujući i ovisnost o kockanju, ona i njezin partner Al Burns (Dylan Walsh) i dalje se trude nositi s ostacima ljubavi koja datira još iz srednje škole. Dok se ona i njezini kolege, uključujući patologinju Joanne Webster (Jane Curtin), suočavaju s političkim nepotizmom i korupcijom u policiji koji se preprečuju između njih i istine, Carrie se bori s darom i prokletstvom koji je čine moćnim oružjem istraživačkog arsenala Odjela teških zločina.

Carrie i njezin tim istraživat će, između ostalih, ubojstva boksačkog prvaka, investitora milijardera, ambiciozne TV reporterke i popularnog glumca, a razotkrit će i ilegalno testiranje smrtonosnog virusa i njegova lijeka na ljudima te prsten krijumčarenja ljudima. Carrieno natprosječno pamćenje, kao i njezin život, bit će dovedeni u veliku opasnost kad je napadne ubojica odgovoran za niz kobnih trovanja. Hoće li se izvući?

Kriminalističku seriju "Tragovi zločina" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju