Tragovi zločina, 3. sezona

tragovi zločina - 3 sez
,
tragovi zločina - 3 sez
hr_HR

SRI - PET 20.45

(Unforgettable), SAD, 2014., kriminalistička serija
3. sezona, 13 epizoda

Autori serije: John Bellucci, Ed RedlichUloge:

Poppy Montgomery ... Carrie Wells
Dylan Walsh ... Detektiv Al Burns
Jane Curtin ... Jane Webster
Dallas Roberts … Eliot Delson
James Hiroyuki Liao ... Jay Lee

Doma TV donosi treću sezonu kriminalističke serije 'Tragovi zločina', koja prati njujoršku detektivku Carrie Wells (Poppy Montgomery) s rijetkim medicinskim stanjem koje njezino pamćenje čini besprijekornim. U trećoj sezoni serije Carrie se nastavlja nositi sa svojim problemima, uključujući i ovisnost o kockanju, a zajedno sa svojim kolegama suočavat će se i s korupcijom u policiji dok istovremeno sa svojim partnerom rješava zamršene slučajeve ubojstava.

Glumci:

Poppy Montgomery (Carrie Wells)


Poppy je rođena u Sydneyju, a preselila se u Los Angeles kao 18-godišnjakinja. Prvo pojavljivanje na TV-u bilo je u serijama 'Njujorški plavci' i 'Za istim stolom'. Zatim je glumila u TV-serijama 'Relativity' i 'The Beat'. Glumila je i u TV filmovima 'Savršen izbor', 'Pepeljugina družina', 'Ubojstvo za milijun dolara' i 'Snježno čudo' te je nedavno glumila i lik autorice Harryja Pottera, J. K. Rowling, u TV-filmu 'Čarolija iza riječi: Priča o J. K. Rowling'.Dugometražni filmovi u kojima je Montgomery glumila uključuju neovisni film '50 Ways to Leave Your Lover' i 'Between'. U slobodno vrijeme Mongomery voli jogu, snowboarding i jahanje.


Dylan Walsh (Al Burns)

Rođen u Los Angelesu, Walsh je proveo prvih deset godina života u Africi, Indiji i Indoneziji s roditeljima koji su radili za diplomatske misije SAD-a. Njegova obitelj poslije se skrasila u Annandaleu u Virginiji. Debitirao je kao glumac u srednjoj školi pojavivši se u Arena Stageu i Studio Theatreu u Washingtonu. Iako je studirao engleski na Sveučilištu u Virginiji, većinu je vremena provodio na kazališnom odjelu te je glumio s družinom Heritage Repertory Company u 'Snu ivanjske noći', 'Prokletstvu izgladnjele klase', 'Romeu i Juliji', 'Smrti trgovačkog putnika' i 'Našem gradu'. Najpoznatiji je po svojoj glavnoj ulozi u nagrađivanoj TV seriji 'Reži me'. Ostala pojavljivanja na TV-u uključuju glavnu ulogu u 'Brooklyn Southu', zatim pojavljivanje u 'Everwoodu' i u TV-filmovima 'Posljednje putovanje' te 'Svjetlo iznad tame: Priča o Joan Brock'. Walsh je debitirao u dugometražnom filmu 'Ondje gdje je srce'. Glumio je i u filmovima 'Secretariat', 'Očuh', 'Maturalna večer', 'Kuća na jezeru', 'Bili smo vojnici' i 'Dodaj gas'.

Jane Curtin (Jane Webster)

Jane Curtin prvi je put privukla pozornost gledatelja u svome televizijskom debiju 1975. kao članica prve postave kasnovečernje hit-emisije 'Saturday Night Live'. Tijekom pet godina u toj emisiji kritika ju je hvalila te je dva puta nominirana za stvaranje mnogih nezaboravnih likova. Glumila je sa Susan Saint James pet godina u popularnoj TV-seriji 'Kate and Allie' te je dvaput nominirana za nagradu Emmy za najbolju glavnu ulogu, za lik ljupke i rastavljene Allie Lowell. Jane je također šest godina uspješno glumila dr. Mary Albright u hit-seriji 'Treći kamenčić od sunca'. Curtin je glumila u nahvaljenoj mini-seriji 'Common ground', kao i u TV-filmovima 'Divorce Wars' s Tomom Selleckom te u 'Maybe Baby' s Dabney Coleman.


Dallas Roberts (Eliot Delson)

Dallas je rođen u teksaškom gradu Houstonu. Diplomirao je na prestižnom konzervatoriju Julliard. Na televiziji je ostvario brojne zamijećene uloge u serijama među kojima su 'Zakon i red', 'Ženske priče', 'Rubicon', 'Živi mrtvaci', 'Dobra žena' i 'American Crime'. Robertsovi nastupi u dugometražnim filmovima uključuju uloge u 'Hodu po rubu', 'Lovely by Surprise', 'Tvornica zločina', 'Dobri dileri iz Dallasa' i 'My Friend Dahmer'.


James Hiroyuki Liao (Jay Lee)

James je rođen u Brooklynu, u New Yorku. Godine 2004. diplomirao je dramsku umjetnost na prestižnom Julliardu u New Yorku. Gledatelji su ga na malim ekranima imali priliku vidjeti u serijama 'Zakon i red', 'CSI: Miami', 'Kosti', '24', 'Navy CIS New Orleans' i 'Zakon braće'.Posudio je glas u animiranom hit-filmu 'Moje najdraže čudovište', a i glumio je u filmovima 'Zvjezdane staze: U tami', 'Invazija svijeta: Bitka Los Angeles' te 'I to se zove ljubav'.

Seriju 'Tragovi zločina' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o trećoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi