Doma TV donosi treću sezonu napete kriminalističke serije 'Navy CIS New Orleans'

 'Navy CIS New Orleans' dramska je serija o lokalnoj jedinici koja istražuje zločine u koje je uključeno mornaričko osoblje u New Orleansu, gradu poznatom po glazbi, zabavi i dekadenciji. Tim vodi specijalni agent Dwayne Pride „King“, rođen u New Orleansu, čiji je motiv uvijek učiniti ono što treba.

S Prideom rade specijalni agent Christopher LaSalle koji se zna zabavljati, ali i raditi, te bivša agentica Agencije za alkohol, duhan, oružje i eksplozive ,Sonja Percy, koja se još prilagođava radu u timu nakon što je godinama radila sama na tajnim zadacima. Pomažu im mrtvozornica, dr. Loretta Wade, ekscentrična koliko i inteligentna; njezin briljantni, ali čudan forenzičar Sebastian Lund te istražni računalni stručnjak Patton Plame, živopisni i daroviti haker.

Timu se pridružuje specijalna agentica Tammy Gregorio, čvrsta i cinična agentica FBI-a koju tajanstvena prošlost veže za New Orleans, a koju šalju iz Washingtona da vodi istragu o timu NCIS-a, ali i da surađuje s Prideom kada rizični slučajevi zaprijete gradu. Ovaj slikoviti grad koji ima i mračnu stranu pravi je magnet za mornare na odmoru, a kad uživanje zamijene problemi, Prideov je tim uvijek na visini zadatka.

U trećoj sezoni, tim NCIS-a udružuje se s nekoliko federalnih agencija kako bi našli snajperista koji napada na posjećenim gradskim događanjima. U grad dolazi specijalna agentica FBI-a Tammy Gregorio da provede istragu o Prideu i njegovu timu. Pridea FBI još više uzima na zub kad ovaj pomogne bivšem mornaričkom obavještajcu Elvisu Bertrandu koji je glavni sumnjivac u slučaju višestrukog ubojstva. Odlikovani narednik pronađen je mrtav u sportskoj dvorani, a dokazi vode Pridea i tim NCIS-a do slučaja otmice narednika koji je zadnji put viđen u Meksiku. Sebastiana otmu nakon ručka s majkom, pa on svojim informatičkim vještinama mora omogućiti bijeg iz zatvora.

Ne propustite treću sezonu napete kriminalističke serije 'Navy CIS New Orleans' na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju