Druga sezona napete akcijske serije 'Supergirl'.

Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju. Sa svojim saveznicima rješava svađe između Zemljana i izvanzemaljske zajednice i istražuje Cadmus kojem je na čelu Lillian Luthor, majka Lexa Luthora. Kara se sprijatelji s Lillianinom pokćeri Lenom Luthor, novom direktoricom kompanije LuthorCorp. Zaljubljuje se u pridošlicu Mon-Ela, princa s Daxama, planeta blizu Kriptona i stalno pokušava uskladiti mnogobrojne poslovne i javne obveze s osobnim životom.


Glavni likovi u TV seriji Supergirl temelje se na likovima u seriji DC Comicsa autora Jerryja Siegela i Joea Shustera zahvaljujući posebnom ugovoru s obitelji Jerryja Siegela. Producent serije Supergirl jest Berlanti Productions u suradnji s Warner Bros. Televisionom, a izvršni su producenti Greg Berlanti (Arrow, Flash), Ali Adler (Sve je to normalno), Andrew Kreisberg (Flash, Arrow) i Sarah Schechter (Šifra zločina, Laurine tajne).
 

Melissa Benoist na filmu je debitirala samo godinu dana nakon mature, u drami Tennessee iz 2008. godine u kojoj je glumila uz Mariu Carey, Adama Rothenberga i Ethana Pecka. Glumila je u više televizijskih serija – Plava krv, Dobra žena, Zakon i red: Zločinačke nakane, Zakon i red: Odjel za žrtve i Domovina – prije nego što je angažirana za ulogu Marley Rose u četvrtoj i petoj sezoni serije Glee.

Publika poznaje Mehcada Brooksa po ulozi Terrencea „TK“ Kinga u TV seriji Necessary Roughness i kao Eggsa u filmu True Blood. Osim toga, on je i dobitnik nagrade udruženja filmskih glumaca za posebno glumačko postignuće u skupini glumaca za ulogu u seriji Kućanice, za koju je bio nominiran za nagradu Image Award i u kolovozu 2005. bio uvršten na popis „Deset mladih glumaca koje treba pratiti“ po izboru Daily Varietyja.
 

Po obrazovanju je Calista Flockhart kazališna glumica, a slavu je stekla provokativnom i kontroverznom glavnom ulogom Ally McBeal u istoimenoj televizijskoj seriji Davida E. Kelleyja, koju su gledatelji mogli pratiti na Novoj TV. Za tu je ulogu Flockhart dobila Zlatni globus, nagradu udruženja filmskih glumaca i nagradu publike People's Choice Awards te osvojila tri nominacije za nagradu Emmy. 

Chyler Leigh publici je najpoznatija po ulozi u televizijskoj seriji Uvod u anatomiju, u kojoj je igrala dr. Lexie Grey, polusestru dr. Meredith Grey, od 2007. do 2012. godine.

U seriji Smrtonosno oružje Floriana Lima glumila je Mirandu Riggs, ubijenu ženu Martina Riggsa. Lima nije oduvijek željela biti glumica. Naime, studirala je komunikacije i željela je biti reporterka. Poslije diplome radila je u televizijskoj produkciji i tada shvatila da želi i glumiti pa se zbog toga se preselila u Los Angeles.
 

Drugu sezonu akcijske serije 'Supergirl' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju