Ne propustite pratiti prvu sezonu hit serije!

O seriji:

Serija 'Zločinci u odijelima' donosi neočekivano partnerstvo prevaranta i agenta FBI-a koji su se godinama nadmudrivali. Priča započinje kada šarmantnog prevaranta Neala Caffreyja napokon uhvati njegov protivnik, vrhunski agent Peter Burke. Nakon što Neal pobjegne iz strogo čuvane kaznionice kako bi pronašao davno izgubljenu ljubav, Peter ga ponovno hvata. Umjesto povratka u kaznionicu iz koje bi mogao ponovno pokušati pobjeći, Neal predlaže alternativu: dobije li slobodu, pružit će FBI-u svoje znanje i pomoći im uhvatiti druge zloglasne i neuhvatljive kriminalce. Isprva nepovjerljiv, Peter ubrzo otkriva da Neal pruža uvid i intuiciju koje je nemoguće pronaći s prave strane zakona. Elizabeth, vrlo realna i inteligentna organizatorica zabava ujedno je i supruga FBI-eva agenta Petera Burkea, a Mozzie je Caffreyjev prijatelj koji nema nimalo povjerenja u FBI, ali zato duboko vjeruje u teorije zavjere. Uvijek oprezan, Mozzie pomno prati što se zbiva na ulici.
U prvoj sezoni, Agent FBI-a Peter Burke udružuje se s neočekivanim partnerom u potrazi za tajnovitim i opakim krivotvoriteljem znanim kao Dutchman. Nakon što se napredna tehnologija s važnim podacima ušije u dizajnersku haljinu, Neal i Peter moraju uroniti u svijet njujorškog tjedna mode i spriječiti međunarodnog kriminalca da je proda.

U seriji 'Zločinci u odijelima' u glavnim ulogama glume Matt Bomer (Chuck, Pravi poziv), Tim DeKay (Reci da me voliš, Cirkus), Tiffani Thiessen (Što s Brianom, Fastlane) i Willie Garson (Seks i grad, John iz Cincinnatija). Serija započinje posebnom pilot-epizodom, a snimana je na lokacijama u New Yorku.

Seriju 'Zločinci u odijelima' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju