Reper LL Cool J i Chris O'Donnell uz podršku cijele ekipe nastavljaju obavljati tajne zadatke.

2. sezona, epizoda 15 - 16 - 6. siječnja 

Nakon što Callen uhvati čovjeka koji mu je provalio u kuću, bivši operativac KGB-a vodi ekipu NCIS-a do pošiljke krivotvorenih računalnih čipova koji ulaze u SAD.

Sumnjajući na tajni pothvat u kojem sudjeluju korumpirani policajci i vojno osoblje, Callen i Sam pokušavaju razotkriti tu nezakonitu operaciju glumeći prometne policajce na autocesti.

2. sezona, epizoda 17 - 18 - 7. siječnja

Deeksova jutarnja rutina narušena je kad ga nastrijele tijekom pljačke trgovine. Ekipa NCIS-a mora istražiti je li on zapravo bio meta napadača.

Pod nekadašnjim lažnim imenom Sam se ukrcava na let u jednom smjeru za Jemen i nada se da će otkriti vođu terorističke skupine i osloboditi taoca, sina saudijskog princa.

2. sezona, epizoda 19 - 20 - 8. siječnja

NCIS istražuje je li život venezuelskog političara u opasnosti nakon što je iznenada nestao šef mornaričke obavještajne službe zadužen za njegovo praćenje.

Kensi je na tajnom zadatku kao kradljivica i nada se da će tako otkriti koji predmet želi ukrasti drugi, vrhunski lopov.

2. sezona, epizoda 21 - 22 - 9. siječnja

Nakon ubojstva stručnjaka za raketne motore NCIS-ov tehnički operater Eric Beale odlazi prvi put na tajni zadatak kako bi se pobrinuo da tajna tehnologija za izgradnju satelita ostane na sigurnome.

Deeks se ponovno služi starim tajnim imenom koje baš i ne voli da bi zaštitio najboljeg prijatelja i glavnog doušnika od kriminalne skupine koja ga želi ubiti.

2. sezona, epizoda 23 - 24 - 10. siječnja

Nakon što je mornarički SEAL-ovac i varalica zapaljen, NCIS otkriva nove informacije o tome gdje se nalazi ukradeni kanistar s radioaktivnim materijalom za brahiterapiju iz prethodnog slučaja od kojeg bi se mogla načiniti ubojita bomba.

U završnici druge sezone, nakon Hettyine nagle ostavke, Callen i ekipa NCIS-a istražuje razlog zašto je nestala i nada se da će je pronaći.

Seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju