Četvrta sezona popularne kriminalističke serije započinje Callenovim izlaskom iz zatvora gdje je prenočio i sada ga čekaju novi zadaci.

4. sezona, epizoda 7 - 8 - 3. veljače

Ekipa NCIS-a ide na plažu istražiti moguću povezanost surfera, internetske snimke i mrtvog mornaričkog tehnološkog znanstvenika. U međuvremenu, dok Callen i Hanna istražuju žrtvine obavještajne veze, Deeks i Kensi na tajnom zadatku i na valovima hvataju sumnjivce.

Ekipa NCIS-a ispituje motive ubojstva umirovljenog agenta CIA-e koji je postao milijunaš, a usput istražuju i što Hetty zna o slučaju.

4. sezona, epizoda 9 -10 - 4. veljače

 

 

Ekipa NCIS-a iz Los Angelesa istražuje neobičnu i smjelu pljačku kostimiranih naoružanih pljačkaša koja bi mogla izravno utjecati na ekonomiju SAD-a. U međuvremenu Deeks svjedoči na sudu u vezi s jednim slučajem, a Granger inzistira na tome da radi s Kensi kojoj se ta ideja nimalo ne sviđa.

Callen, Sam, Kensi i Deeks provode Božić na nosaču aviona gdje istražuju smrt kolege, specijalnog agenta iz NCIS-a. U međuvremenu Nell i Eric uživaju u blagdanima u stožeru, a Hetty otputuje.

4. sezona, epizoda 11 -12 - 5. veljače

Bivši Deeksov branjenik na meti je zbog otkrivanja informacija koje bi mogle uništiti unosnu operaciju trgovine automobilima koja je povezana sa svjetskim terorističkim krugom. U međuvremenu ekipa NCIS-a iznutra se bori s golemom operacijom krađe automobila, a Kensi ide na tajni zadatak u ilegalnu automehaničarsku radionicu.

Potresena udovica sumnja u okolnosti posljednje misije svoga supruga marinca i Sam i Callen pomoći će joj utvrditi je li došlo do zataškavanja. U međuvremenu Hetty poziva stručnog psihologa Natea Getza da bude njezin „pijun“, a ostatak ekipe NCIS-a osjeća da se bliži još jedna procjena.

4. sezona, epizoda 13 -14 - 6. veljače

 

 

Callen ide na tajni zadatak gdje će se ubaciti među čečenske teroriste koji angažiraju strane borce da im se pridruže u njihovu cilju i pomognu planirati sljedeći napad u SAD-u.

Callen, Sam, Kensi i Deeks idu na tajni zadatak kao elitna taktička postrojba da bi istražili zasjedu povezanu s kraljem narkokartela koji ima veze s teroristima.

4. sezona, epizoda 15 -16 - 7. veljače

NCIS-ova istraga ekipu vodi do ispitivanja jedinog preživjelog člana bivše terorističke organizacije, a Kensi i Deeks slijede trag u šumu.

Callen je zabrinut jer misli da se Sam previše angažirao nakon što je pristao raditi na slučaju nestale osobe za afganistanskog starca koji mu je pomogao prije mnogo godina kad je bio ranjen u misiji.

Ne propustite izazove ekipe agenata, istreniranih do kranjih granica, popularne kriminalističe serije 'Navy CIS LA' i u četvrtoj sezoni na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju