Četvrta sezona popularne kriminalističke serije započinje Callenovim izlaskom iz zatvora gdje je prenočio i sada ga čekaju novi zadaci.

3. sezona, epizoda 21 - 22 - 27. siječnja 

Družena operativna grupa NCIS-a i Hawaii Five-0-a putuje s Havaja u Los Angeles. Glavni osumnjičeni u ovom slučaju sa sobom na kopno donosi i smrtonosni virus.

Kada dokazi upućuju na to da u predgrađu djeluje ćelija ruskih spavača, Kensi i Deeks odlaze na tajni zadatak kao bračni par, Melissa i Justin.

3. sezona, epizoda 23 - 24 - 28. siječnja

"Sans Voir, Parts I & II" – U dvosatnoj posljednjoj epizodi sezone Callen i ekipa NCIS-a suočavaju se s osvetoljubivim neprijateljem, Kameleonom. Tajni se zadatak tako pretvara u ubojitu mentalnu igru u režiji tog genijalnog zločinačkog uma.

4. sezona, epizoda 1 - 2 - 29. siječnja

Prvi nastavak počinje scenom Callenova izlaska iz zatvora nakon što je ondje prenoćio. Hanna ga dočeka i govori mu da je suspendiran i da je Hetty dala ostavku. Callen Hanni govori da nije morao dolaziti, a Hanna ističe da imaju društvo preko ceste nakon čega Callen uoči vozilo parkirano preko puta. Hannu su razljutile Callenove riječi, a Callen ulazi u taksi i odlazi. Jedno od vozila slijedi taksi.

Nakon napada bespilotne letjelice na kompleks u kojem se izrađuju bombe u Afganistanu otkriveno je tijelo nedavno umirovljenoga marinca pa ekipa NCIS-a iz Los Angelesa istražuje zašto se marinac vratio u Afganistan i je li možda izdao zemlju za koju se borio.

4. sezona, epizoda 3 - 4 - 30. siječnja

Tim istražuje kompromitiranu obavještajnu operaciju nakon što su četiri osobe povezane s tajnim projektom ubijene u eksploziji tijekom večere. Deeks i Kensi na tragu su počinitelju i doznaju da s tim možda veze ima i jedna buntovna tinejdžerica pa Kensi suosjeća s njom u toj situaciji

Ekipa istražuje tragičnu smrt zaposlenika kandidata za američki senat koji je pregažen dok je prelazio cestu. Taj je slučaj postao prioritet, ali i pitanje nacionalne sigurnosti jer agenti moraju utvrditi je li riječ o tragičnoj nesreći ili o političkoj uroti koja bi mogla ugroziti i druge.

4. sezona, epizoda 5 - 6 - 31. siječnja

Agent CIA-e koji je prije više od osam godina radio sa Samom Hannom traži njegovu pomoć, a ubrzo nakon toga pronađen je mrtav nakon prividnog samoubojstva. Hanna i Callen misle da bi sve mogla biti namještaljka i veća urota. U međuvremenu Deeks je s Kensi otkrio „šaptača psima“ u sebi dok su njih dvoje radili na tajnom zadatku na izložbi pasa s nagrađenom pudlicom.

Ekipa NCIS-a nastavlja s istragom smrti agenta CIA-e koja ih dovodi do opasnoga kruga ruskih superagenata. U utrci s vremenom Hanna riskira otkrivanje jedne tajne.

Ne propustite izazove ekipe agenata, istreniranih do kranjih granica, popularne kriminalističe serije 'Navy CIS LA' i u četvrtoj sezoni na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju