Doma TV svojim gledateljima donosi seriju o riskantnom svijetu odjela Navy CIS-a LA!

1. sezona, epizoda 1 - 2. prosinca 

Odnedavno smješten u misiji u Los Angelesu, NCIS-ov Ured za posebne projekte s veseljem dočekuje Callenov povratak u ekipu i žuri se riješiti slučaj otmice.

1. sezona, epizoda 2 - 3. prosinca

Slučaj u kojem je ubijen diler droge specijalni agent Sam Hanna počne shvaćati osobno kad otkrije da su u njega umiješani njegovi bivši kolege iz mornaričkih SEAL-ova.

1. sezona, epizoda 3 - 4 - 4. prosinca

Ekipa dobiva zadatak naći nestalu bespilotnu letjelicu koja je ugrožena tijekom vježbe i koja je prije nestanka ubila marinca.

Ekipa NCIS-a u Los Angelesu traži glavnog osumnjičenog za ubojstvo iračkog poslovnog čovjeka, bivšeg marinca kojeg je privatna zaštitarska tvrtka unajmila da ga štiti.

1. sezona, epizoda 5 - 6 - 5. prosinca

Nakon ubojstva američkog državljanina sjevernokorejskog podrijetla čini se da su tajne strogo čuvanog softvera izgubljene sve dok NCIS ne otkrije sumnjivca iz prošlosti direktora Vancea.

Ekipa NCIS-a mora pronaći motiv nakon što otkriju truplo marinca koji je vodio dvostruki život kao bogati neženja.

1. sezona, epizoda 7 - 8 - 6. prosinca 

Nakon ubojstva jedne Ruskinje ekipa NCIS-a otkriva dokaze koji daju odgovor na pitanje tko je i zašto prije šest mjeseci pucao u Callena.

Dok je Hetty na saslušanju pred Senatom u Washingtonu, ubojstvo skupine marinaca ekipu NCIS-a dovodi do ukradenih protutenkovskih projektila i opasne paravojne skupine.

Seriju "Navy CIS LA" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju