Doma TV svojim gledateljima donosi seriju o riskantnom svijetu odjela Navy CIS-a LA!

1. sezona, epizoda 19 - 20 - 16. prosinca

Tijekom tajne operacije ekipa NCIS-a istražuje teretanu u kojoj vježbaju borci MMA-a. Sam Hanna dobiva zadatak da stavi rukavice, uđe u kavez i bori se jedan na jedan.

NCIS istražuje ubojstvo mornaričkog časnika povezanog s blještavilom i glamurom Hollywooda. Na Hettyn zahtjev ekipi se pridružuje veza iz policije Los Angelesa, Marty Deeks (gostuje Eric Christian Olsen).

1. sezona, epizoda 21 - 22 - 17. prosinca

Ekipa NCIS-a dobiva snimku – dokaz da netko drži specijalnog agenta Dominica Vaila kao taoca nekoliko mjeseci nakon što je otet. Žurno ga odlaze spasiti.

Ekipa NCIS-a hvata terorista koji je pobjegao iz vojske nakon tajnog premještanja u Los Angeles.

1. sezona, epizoda 23 - 24 - 18. prosinca

Nakon što je Callenov identitet na tajnom zadatku razotkriven i ugrožava jedinicu, ekipa NCIS-a mora brzo otkriti tko stoji iza te povrede sigurnosti.

Callen se utrkuje protiv nemilosrdnog protivnika. Mora naći ženu koja zna gdje se nalazi zaboravljeno blago predviđeno za financiranje novog rata na Bliskom istoku, a koja ujedno zna i mučan ključ za nepoznati dio njegove prošlosti.

2. sezona, epizoda 1 - 2 - 19. prosinca

Kada je jedan od njihovih ljudi nestao na tajnom zadatku, ekipa mora surađivati s policijom Los Angelesa na slučaju koji uključuje trgovanje ljudima, pranje novca i drogu.

Nakon što zagonetni tim plaćenih ubojica ubije specijalnog agenta na zadatku, ekipa NCIS-a kreće u akciju prije nego što ubojice nađu novu metu.

2. sezona, epizoda 3 - 4 - 20. prosinca

Kad su vidjeli nadzornu snimku na kojoj je humvee s marincima dočekan u zasjedi u pustinji, ekipa NCIS-a kreće u akciju. Za to vrijeme Nate se vraća sa svojeg misterioznog zadatka.

Ekipa NCIS-a istražuje ubojstvo marinca s velikim sigurnosnim ovlastima koji je nađen mrtav i bez jedne šake na parkiralištu na Beverly Hillsu u blizini Rodeo Drivea.

Seriju "Navy CIS LA" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju