Četvrta sezona popularne kriminalističke serije započinje Callenovim izlaskom iz zatvora gdje je prenočio i sada ga čekaju novi zadaci.

4. sezona, epizoda 17 - 18 - 10. veljače

Sam se boji za sigurnost svoje obitelji nakon što njegovu suprugu pozovu da nastavi bivši CIA-in tajni zadatak nakon što istraga pokaže da je upleten zloglasni Sidorov sa svojim ukradenim nuklearnim oružjem.

Ekipa NCIS-a započinje istragu ubojstva osumnjičenog trgovca oružjem Rachmeda Santosa u Griffith Parku i doznaje da je oružjem kojim je ubijen Santoso ubijen i nadnarednik Edward Tyler u Idahu manje od 48 sati poslije. Hetty naređuje Kensi i Deeksu da istraže Santosovo ubojstvo ovdje u L. A.-u, a Sama i Callena šalje u Idaho gdje se sastaju s ekipom NCIS RED, mobilnom jedinicom agenata koji stalno rade na terenu.

 

4. sezona, epizoda 19 - 20 - 11. veljače

Callen i ekipa NCIS-a iz L. A.-a surađuju s Paris i NCIS RED-om u potrazi za osumnjičenim teroristom Robertom Spearsom. Kad informacije upute na to da je krenuo prema El Centru u Meksiku, Hetty šalje ekipu RED-a za njim, a ekipa iz L. A.-a ostaje ispitati privedenog terorista Arija Yousefa Sayeda. To oba tima dovodi do krijumčara i trgovca oružjem, Josea Ramireza, koji posjeduje nekretnine u El Centru.

Nakon što cijanid u zajedničkom vrču za vodu smrtno otruje poručnika, a mornarički pilot završi u teškom zdravstvenom stanju, ekipa NCIS-a iz L. A.-a istražuje je li riječ o izoliranom slučaju ili testiranju zagađenja vode većih razmjera.

4. sezona, epizoda 21 - 22 - 12. veljače

Ukradeno je truplo nakon što je specijalna postrojba uspješno porazila zloglasnog šefa kartela, a ekipa NCIS-a mora istražiti odakle su procurile informacije i mora pronaći nestalo truplo.

Callen propitkuje Hettyne motive nakon što se pokaže da je tajanstvena žena iz bizarnog slučaja zapravo tajna agentica iz njezine prošlosti.

4. sezona, epizoda 23 - 24 - 13. veljače

Deeks ide na tajni zadatak kako bi došao do informacija o zloglasnom trgovcu oružjem koji se pokušava vratiti na tržište, ali žena s kojom se sprijateljuje vodi operaciju u opasnom smjeru. U međuvremenu Kensi obuzimaju novi osjećaji dok nadzire Deeksa i ženu od koje on crpi informacije.

Eksplozija u pustinji oživljava potragu za ukradenim nuklearnim oružjem. Zbog toga Hetty mora izmiješati partnere unutar NCIS-a pa Callena i Kensi šalje u inozemstvo, a Sam i Deeks rade u državi.

5. sezona, epizoda 1 - 2 - 14. veljače

NCIS-ov tim iz L. A.-a pronalazi izmučenog Sama i Deeksa, ali životi su svima i dalje ugroženi jer se potraga za ukradenim nuklearnim oružjem nastavlja, u prvom nastavku pete sezone serije 'Navy CIS: LA'.

Nate Getz, psiholog za operativce, dolazi kako bi pomogao Samu i Deeksu nositi se s traumatičnim iskustvima.

Ne propustite izazove ekipe agenata, istreniranih do kranjih granica, popularne kriminalističe serije 'Navy CIS LA' i u četvrtoj sezoni na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju