Tim specijalaca pod vodstvom genijalnog Leroya Jethra Gibbsa uz dozu humora suočava se s nezamislivim zločinima.

16. sezona, epizoda 10 - 16. prosinca

Planovi za praznike morat će sačekati jer je u istrazi ubojstva vojnog kapetana otkriveno novorođenče koje nema narukvicu s imenom i naizgled nikakve veze sa porodicom.

16. sezona, epizoda 11 - 17. prosinca

Tajnik obrane zahtjeva da se istraga o ubojstvu i ukradenom kloru obustavi te da se McGee i Tores uhite zbog svojih postupaka tijekom rada na slučaju.

16. sezona, epizoda 12 - 18. prosinca

Stari obiteljski prijatelj zamolio je Gibbsa da pođe s njim na put kako bi pronašao staru vojnu identifikacijsku narukvicu, a vojnog poručnika je u zaštitnom pritvoru NCIS-a otrovao ozloglašeni diler droge.

16. sezona, epizoda 13 - 19. prosinca

Ekipa je pronašla neuhranjenu i zbunjenu 9-godišnjakinju koja je pobjegla i sakrila se u jednom skladištu nakon što je bila zatočena cijeli život. Njezina majka Morgan Turner nestala je nekoliko godina ranije, a pronalazak djevojčice ponovo je otvorio Morganin slučaj. Bishop pronalazi bilješke o slučaju koje je Ziva David vodila nakon što je NCIS službeno prestao s istragom kad je otkrio da je njezin auto sletio s litice, pa je smrt proglašena samoubojstvom.

16. sezona, epizoda 14 - 20. prosinca  

McGee je prisiljen istražiti svoje srednjoškolske dane kada je jedna njegova stara šifra pronađena na mjestu zločina.

Šesnaestu sezonu kriminalističke serije 'Navy CIS' koja je osvojila gledatelje diljem svijeta ne propustite pratiti od 3. prosinca na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju