Navy CIS, 16. sezona

navy cis, 16. sezona
,
navy cis, 16. sezona
hr_HR

PON - PET 18.40

(NCIS 16), SAD, 2018./2019., kriminalistička serija
Tvorci serije: Donald P. Bellisario
Izvršni producenti: Frank Cardea, Steven D. Binder, Chas. Floyd Johnson, Mark Horowitz, Mark Harmon, Scott Williams and Donald P. Bellisario

Glume:
Mark Harmon … Leroy Jethro Gibbs
Sean Murray … Timothy McGee
Wilmer Valderrama … Nick Torres
David McCallum … dr. Donald Mallard-Ducky
Rocky Caroll … Leon Vance

Doma TV ove jeseni od 3. prosinca gledateljima premijerno donosi šesnaestu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Navy CIS'. Tim specijalaca pod vodstvom genijalnog Leroya Jethra Gibbsa uz dozu humora suočava se s nezamislivim zločinima koji su povezani s mornaricom, a uzbuđenje i napetost prate svaku epizodu.  

O glumcima:

MARK HARMON
(Leroy Jethro Gibbs)

Harmon je rođen i odrastao u Južnoj Kaliforniji, gdje je pohađao UCLA i diplomirao komunikologiju. Glumački talent priskrbio mu je više nominacija za Emmy i Zlatni globusom tijekom karijere. Za Emmy je bio nominiran za najboljega gostujućega glumca u dramskoj seriji 'Zapadno krilo'. Dobio je dvije uzastopne nominacije za Zlatni globus za ulogu u seriji 'Reasonable Doubts'' te za najbolju mušku ulogu u televizijskom filmu 'After the Promise', ali i za ulogu serijskog ubojice Teda Bundyja u filmu 'The Deliberate Stranger'. Harmonove uloge u dugometražnim filmovima uključuju filmove 'Bezobrazna prognostičarka', 'Šašavi petak', 'Željna slobode', 'Wyatt Earp', 'Strah i prezir u Las Vegasu', 'Rođeni ubojice' i 'Posljednja večera'. Harmon je također posudio glas Supermanovu liku u animiranom filmu Warner Home Videa 'Liga pravde: Kriza na dvije Zemlje'. Počašćen je zvijezdom na Holivudskoj stazi slavnih 2012. godine.

SEAN MURRAY
(Timothy McGee)

Sean Murray rođen je u Marylandu. Na televiziji je, između ostaloga, igrao glavnu ulogu u seriji 'The Random Years' te sporednu ulogu u CBS-ovoj seriji 'Harts of the West'. Ostvario je gostujuće uloge u brojnim serijama, uključujući 'JAG' te 'Školske tajne' i 'Hitna služba'. Murray se pojavio i u nekoliko dugometražnih filmova, uključujući 'Hokus pokus', 'Život ovog dječaka' i 'Too Romantic'.

 


WILMER VALDERRAMA
(specijalni agent Nicholas 'Nick' Torres)

Wilmer Valderrama rođen je u Miamiju,a od svoje treće do trinaeste godine živio je u Venezueli. Tečno govori španjolski i engleski. Njegova se obitelj preselila u Los Angeles gdje on trenutačno i živi. Najpoznatiji je po ulozi Feza u humorističnoj seriji „Lude 70-e“ za koju je osvojio nekoliko nagrada Teen Choice Awards i nominaciju za nagradu ALMA.
Također je glumio u televizijskim serijama „Specijalni izvještaj“, „Od sumraka do zore“ i „Budan“, a gostovao je u serijama "Uvod u anatomiju“, „Odgoj za početnike“, „Čistilište u predgrađu“, „Liječnik na narudžbu“ i „Wizards of Waverly Place“. Također je dao glas liku Mannyja u animiranoj seriji za djecu „Handy Mandy“. Valderrama će dati glas Princu Šarmeru u nadolazećem animiranom filmu „Charming“ koji će se početi prikazivati 2017. godine. Nedavno je glumio u nezavisnim filmovima „The Girl is in Trouble“, „To Whom it May Concern“ i „The Adderall Diaries“. Glumio je i u filmovima „Larry Crowne“, „Prada i osjećaji“ i „Nacija brze hrane“. Valderrama je napisao i producirao emisiju „Yo Momma“ koju je i vodio tri sezone. Također je producirao i emisije „Punk’d“, „Blowin’ Up“ i „Trippin“.

DAVID McCALLUM
(dr. Donald Mallard - Ducky)

David McCallum rođen je u Škotskoj, a u SAD je došao 1961. godine Njegov se glas može naći na više od 30 knjiga na vrpci i CD-u, a tumačio je i Illyu Kuryakina u seriji 'The Man from U.N.C.L.E.', za što je dobio dvije nominacije za nagradu Emmy.
Na televiziji je, između ostaloga, glumio u serijama 'The Education of Max Bickford', 'Sapphire and Steel', 'Motherlove', 'The Invisible Man', te u epizodama serija 'Na granici mogućeg', 'Zakon i red', 'Seks i grad' i 'Ubojstvo, napisala je'. Glumio je u filmovima kao što su 'Najveća pripovijest ikad ispričana', 'Veliki bijeg', 'Mosquito Squadron', 'Billy Budd', 'Freud' i 'A Night to Remember', a osim što glumi u kazalištu, još i posuđuje glas u animiranim serijama kao što su Disneyjeva 'The Replacements', te popularni 'Ben 10'.

ROCKY CARROLL
(Leon Vance)

Caroll je rođen u Cincinnatiju, u saveznoj državi Ohio. Diplomirao je kazališnu umjetnost u St. Louisu, nakon čega se odselio u New York i dobio prve uloge u Shakespearovim djelima u kazalištu. Uskoro je počeo glumiti u televizijskim serijama, pa je tako glumio u 'Chicago Hopeu', 'Uvodu u anatomiju”, 'Bostonskom pravu', 'Hitnoj službi', 'Agenciji' i 'Zapadnom krilu'. U filmovima je, između ostalog, glumio u 'Grimiznoj plimi', 'Zatvoreniku', 'Ženskaru' i hit komediji s Jimom Carreyjem 'Reci da'.

Šesnaestu sezonu kriminalističke serije 'Navy CIS' koja je osvojila gledatelje diljem svijeta ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi