Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs, iskusni istražitelj s neortodoksnim, ali učinkovitim metodama.

 3. sezona, epizoda 1 - 2 - 13. svibnja

Nakon terorističkog napada, agenti NCIS-a su u šoku i pokušavaju se nositi s Kateinom smrću, svatko na svoj način. Njihova je misija sada prikupiti sve moguće informacije o Ariju (Rudolf Martin) i pronaći način da ga zaustave prije nego ubije još nekoga. U međuvremenu, uz osjećaj krivnje za Kateinu smrt, Gibbs (Mark Harmon) doznaje da direktor NCIS-a odlazi, a zamijenit će ga Jenny Shepard (Lauren Holly), žena uz koju Gibbsa vežu romantične uspomene.

Još uvijek šokiranog Kateinom smrću, Gibbsa (Mark Harmon) čeka još jači udarac kad Ari (Rudolf Martin) otme Duckyja (David McCallum) i odluči se poigrati njegovim umom. Nakon što Jenny (Lauren Holly) i Gibbs gotovo stradaju od hitaca, Gibbs je još odlučniji jednom i zauvijek završiti s Arijem, a Zivina čudna veza s Arijem bit će upravo ono što mu je potrebno.
 

3. sezona, epizoda 3 - 4 - 13. svibnja

Gibbs (Mark Harmon) mora ispitati zatvorenika osuđenog na smrt kako bi otkrio gdje je ovaj skrivao svoje žrtve, no kad taj plan ne uspije, tim mora riješiti slučaj na svoj način.

Nakon što truplo muškarca bude pronađeno u grobnici koja datira iz Građanskog rata, tim otkriva da je žrtva desetnik i pokopan je živ. Tijekom istrage Abby otkriva žrtvin posljednji telefonski poziv. U međuvremenu, Gibbsa njegova nova šefica Jenny Shepard (Lauren Holly) obavještava da je agentica Ziva (Cote de Pablo) odsad stalna agentica NCIS-a.

3. sezona, epizoda 5 - 6 - 13. svibnja

Tim NCIS-a započinje istragu o slučaju dočasnika ustrijeljenog na autocesti. Prvi trag, činjenica da je žrtva vodila dvostruki život, vodi ih do mogućeg rješenja zločina, no stvari se mijenjaju kada otkriju posljednju poruku umiruće žrtve, koja ih vodi do potpuno novog traga.

Tim NCIS-a preuzima čudan slučaj – ubojstvo supruge jednog marinca prenošeno je uživo na Internetu. Istraga otkriva da su dvije kućanice vodile pornografsku web stranicu, i obje su nestale. Tijekom potrage za njima, tim će pokušati naći webmastera i riješiti slučaj navodnoga umorstva.

3. sezona, epizoda 7 - 8 - 13. svibnja

Kad šestogodišnji dječak obavijesti tim NCIS-a da mu je otac otet, tim otkriva da je nestali otac zapravo kapetan korvete koji je radio na tajnom projektu imena Honor, te da je jedini koji zna kôd kojim se projekt otvara. Dok se Gibbs (Mark Harmon) zbližava s dječakom, ostatak tima otkriva da je u projekt provalio haker i da su informacije o projektu izbrisane. Je li nestali časnik nedužan ili je zapravo krivac?

Kada timu NCIS-a isporuče trupla dvoje unajmljenih ubojica, Ziva (Cote de Pablo) i Tony (Michael Weatherly) preuzimaju identitete žrtava i kreću u tajnu misiju otkrivanja osobe koja je unajmila ubojice. Dok rade na slučaju, Ziva i Tony zajedno provode vrijeme u luksuznome hotelu i privlačnost među njima raste. Gibbs (Mark Harmon) otkriva da njegov tim nije jedini koji radi na slučaju.

3. sezona, epizoda 9 - 10 - 13. svibnja

Tony (Michael Weatherly) je optužen za umorstvo žene čije je truplo nađeno u Quanticu i tim mora dokazati da je nedužan. Svi mogući dokazi ukazuju na to da je Tony kriv, a tim će dati sve od sebe da oslobodi svojega agenta i prijatelja.
56. 10 Pripravnik 23.11., 16.6.
McGee na dužnosti ubije muškarca za kojeg se kasnije otkrije da je prikriveni policajac. Kad Jenny (Lauren Holly) odluči odobriti istragu o McGeeju, tim NCIS-a prisiljen je dokazati da je McGee nedužan, što rasteže Gibbsov (Mark Harmon) odnos s Jen do krajnjih granica. U međuvremenu, Tonyja (Michael Weatherly) muči njegova prošlost.

Tijekom snimanja reality showa u mornaričkoj bazi stradava supermodel, i tim NCIS-a mora otkriti njezinog ubojicu. Tim otkriva ljubavni trokut manekenke i tri muškarca, od kojih su svi sumnjivci. U međuvremenu, Jenny (Lauren Holly) zasmeta to što se Gibbs (Mark Harmon) odbija pojaviti na svečanosti dodjele nagrade u njegovu čast.

 

Kriminalističku seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju