Navy CIS, 3. sezona

img placeholder
,
hr_HR

PON - PET 19.45

(Navy CIS: Naval Criminal Investigative Service), SAD, 2005/06.
CBS, 3. sezona 24 nastavka 

Autor i izvršni producent: Donald P. Bellisario
Izvršni producenti: Chas. Floyd Johnson, Mark Horowitz, Gil Grant, Donald P. Bellisario

Nagrade:
Emmy – nominacija za najbolje gostujućeg glumca (Charles Durning)
ASCAP – dvije nagrade za najbolju seriju
BMI Film & TV – nagrada za glazbu u seriji

- druga najgledanija serija CBS-a 2004. godine
- autor Bellisario uspjeh serije objašnjava snažnim zapletima i upečatljivim karakterima likova
- Ozbiljnu tematiku razbija duhoviti stil po kojemu je serija prepoznatljiva

Uloge:
Lauren Holly - NCIS direktorica Jenny Shepard
Mark Harmon - Leroy Jethro Gibbs
Cote de Pablo - Ziva David
Michael Weatherly - Anthony Dinozzo
David McCallum - dr. Donald “Ducky” Mallard
Pauley Perrette - Abby Sciuto
Sean Murray - Timothy McGeeU trećoj sezoni 'Navy CIS-a' specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, dobio je žensko pojačanje.
Specijalnom agentu Jethrou Gibbsu (Mark Harmon) i njegovom pomorskom kriminalnom istražnom servisu nadređena postaje Jenny Shepard (Lauren Holly). S novom je direktoricom, ovaj iskusni istražitelj s neortodoksnim, ali učinkovitim metodama, imao romantičnu prošlost što će dodatno zakomplicirati njihov poslovni odnos. Navy CIS-u se uz Jenny pridružila i nova agentica Ziva David (Cote de Pablo).


Uzbudljive slučajeve i dalje propituju specijalni agent Anthony Dinozzo, bivši detektiv čiji su izoštreni instinkti rezultat rada na ulici. Članica tima, također je i otkačena forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette). Ekipi NCIS-a i dalje pomaže dr. Donald 'Ducky' Mallard (David McCallum), medicinski stručnjak i nepresušno vrelo znanja. Ovaj jedinstveni tim stručnjaka i u trećoj će sezoni serije putovati u najudaljenije krajeve svijeta u kojima je zločin povezan s postrojbama američke vojske.U prvoj epizodi, nakon napada teroriste koji je bio poslan da ubije Gibbsa, ekipa Navy CIS-a je u šoku zbog Kateine (Sasha Alexander) smrti. Specijalni agenti, svaki na svoj način, bore se gubitkom agentice. Njihova je misija sada prikupiti što više mogućih podataka o Ariju (Rudolf Martin), teroristi zaslužnog za Kateinu smrt. Dok Gibbsa izjeda osjećaj krivnje stiže informacija da na mjesto bivšeg direktora dolazi Jenny s kojom je Gibbs svojevremeno bio u vezi.O likovima:
Spec. ag. Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon)
Bivši narednik artiljerije, iskusni kriminalistički istražitelj i vješti ispitivač, rođeni vođa, neuobičajene metode i vješto zaobilaženje pravila omogućavaju mu da posao uvijek provede do kraja.


Jenny Shepard (Lauren Holly)
Nova direktorica koja je bila svojevremeno u vezi sa specijalnim agentom Gibbsom. Njemu i njegovom kriminalnom istražnom servisu ona postaje nadređena.


Anthony Dinozzo (Michael Weatherly)
Bivši detektiv, radio je u Odjelu za umorstva u Baltimoreu. Čvrst je, zna kako sustav funkcionira. Nastoji se dokazivati kako bi bio ravnopravan s Gibbsom.


Dr. Donald 'Ducky' Mallard (David McCallum)
Iznimno poštuje preminule. Medicinski je istražitelj i vidio je već sve. Njegove sumnja i procjena uvijek su opravdane.


Abby Sciuto (Pauley Perrette)
Laboratorijska tehničarka, stručnjakinja za kemijske procese, DNA, otiske i analizu dokumenata. Ima čvrsti stav i svoj posao shvaća vrlo ozbiljno.


Spec. ag. Timothy McGee (Sean Murray)
Najnoviji član Navy CIS tima, čija komunikativnost i računalne vještine zasjenjuju njegovu naivnost.

Ne propustite treću sezonu uzbudljive serije Navy CIS od ponedjeljka do petka na Domi TV!
 Tagovi