Čarobni Božić u toplini vašeg doma

Beskrajan Božić

Sve što Eddie Kirkpatrick želi za Božić je novi par najpopularnijih tenisica, na kojima će mu pozavidjeti svi prijatelji. No nažalost, Eddie na Božić ispod bora ne nalazi ništa, a kamoli nove tenisice. Stariji mu se brat ženi i obitelj se toliko posvetila tom događaju, da su na Božić i zaboravili. Eddie ljutito odjuri, budući da mu je Božić upropastila „sebična“ obitelj. Sa svojom psom, Oscarom, odlazi u grad, gdje primjeti novu tajanstvenu trgovinu obućom. Ondje upoznaje vlasnika trgovine, koji Eddieju ispunjava želju, a to je da ponovo ima svoj Božić. No želja mu se ispuni uz cijenu; svaki će dan iznova proživljavati Božić, sve dok ne nauči njegovo pravo značenje. Beskrajan Božić snježna je obiteljska avantura koja nas uči da se istinski duh Božića nalazi u našim srcima.

Dvanaest božićnih darova

Božićna romantična komedija u kojoj umjetnica bez posla i bez novca pokreće posao davanja ideja za darove i kupovanja darova umjesto ljudi koji sami za to nemaju vremena. Anna Parisi (K. Law) ima oko za umjetnost, a ima i dobar osjećaj za darove. U stvari, da bi se znalo dobro darivati, nije potrebno imati samo novac i ideje, potrebno je prije svega imati osjećaj za ljude. Njezin je prvi klijent Marc Rehnquist (A. O'Connell), uspješni direktor koji je po pitanju darova izgubljen: on je od onih za koje to uvijek rade tajnice...

Božić vragolastog Dennisa

Dok Dennis (Maxwell Perry Cotton) ima problema s nasilnikom u susjedstvu, daje sve od sebe da gospodinu Wilsonu (Robert Wagner) podari božićni duh. Dennis je kriv za već uobičajenu štetu te gospodin Wilson uspije slomiti Dennisov duh. Anđeli Božića prošlosti, sadašnjosti i budućnosti nastupaju i pomažu spasiti Božić obitelji Mitchell, Wilsona te svih ostalih.

Sjeverni pol: Otvoreno za Božić

Poslovna žena, Mackenzie Reed, naslijedi tetino omiljeno svratište u Christmastimeu te je odluči prodati, ali tada u njezin život uđu šarmantni majstor i dobronamjerne vilenjakinje i pomognu joj ponovno otkriti radost blagdana. Kad Mackenzie Reed naslijedi nekoć veličanstveni hotel svoje voljene tete, odluči da joj je najpametnije prodati ga prije Božića. Ali popravak trošnog zdanja, upravljanje hotelskim osobljem (uključujući i majstora i njegovu djecu) te bavljenje zahtjevnim gostima pokaže se izazovnijim nego što je očekivala. Tada se upliće čarolija Božića. Mackenzie dobije neočekivanu pomoć kad Clementine i skupina vilenjaka dođu na posebnu misiju Djeda Mraza kako bi popravili hotel i istodobno joj pomogli ponovno otkriti neke skrivene talente i pravo značenje Božića.

Božićno vjenčanje

Haley pobjegne iz svog malog grada i izgradi život u Los Angelesu kao planerica vjenčanja. Kad sestra od nje traži da joj isplanira vjenčanje, Haley se vraća u svoj grad iz djetinjstva i ujedini se s plamenom iz djetinjstva.

Badnjak u New Yorku

Kad nestanak struje zatoči šest različitih grupica njujorčana u liftovima na Badnjak, shvate da im pomoći mogu samo smijeh, ljubav i malo božićne čarolije- ali i neočekivano promijeniti im živote. Okrutni tajkun strahuje za vlastiti život u nesigurnom građevinskom dizalu, stotine metara iznad zemlje. Neočekivane veze događaju se glazbenici, koja je zaglavila s nefunkcionalnim kolegama iz orkestra, kao i modnom fotografu u usponu, koji je zatočen u dizalu vlastite zgrade s povučenom tajnicom. Neugodni menadžer ljudskih resursa našao se sa zaposlenikom kojeg je upravo otpustio i ciničnim doktorom, koji prevozi pacijenta u terminalnoj fazi. Prisiljeni su promisliti o svom doživljavanju drugih ljudi, u komediji u kojoj nikad ne znate s kim možete zapeti.

 

Najbolje božićne filmske naslove ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju