Božićna rapsodija na malim ekranima!

Utorak ujutro provedite uz Bilo jednom na Badnjak, u kojem nedugo nakon teške rastave braka, majka želi svojoj djeci priuštiti nezaboravan Božić. Međutim, dogode se neke nezgode koje će njihove blagdane učiniti ne tako idealnima, ali svakako pamtljivima. Nakon toga, ne propustite romantičnu priču, Božićno vjenčanje u kojoj Haley pobjegne iz svog malog grada i izgradi život u Los Angelesu kao planerica vjenčanja. Kad sestra od nje traži da joj isplanira vjenčanje, Haley se vraća u svoj grad iz djetinjstva i ujedini se s plamenom iz djetinjstva. Kako bi osjetili pravi božićni duh ne propusite film Božić u Angel Fallsu.

 

U srijedu se zabavite uz pravu božićnu raspodiju filma, Moj slatki Božić u kojem dvije školske učiteljice postavljaju suparništvo na novu razinu, dok se natječu za osvajanje natjecanja u pečenje kolača i naklonosti lijepog samohranog oca. Posebno će vas zainteresirati film Svaki Božić ima priču, televizijska voditeljica slučajno priznaje da mrzi Božić. Kada odlazi u jedan mali grad kako bi snimila prilog koji bi joj popravio imidž, božićni duh počinje joj mijenjati život.

Dan nakon Božića očekuje vas urnebsna komedija uz vragolastog Dennisa i njegovog susjeda gospodina Wilsona. Nakon nestašnog klinca Dennisa, slijedi još jedna komedija uz Freda Mraza koji je čitav život u bratovoj sjeni. Fred je pokušavao, ali nije uspijevao slijediti primjer koji je davao mlađi Nicholas koji je bio savršen- svetac. I tako je Nicholas postao primjer davanja dok je Fred postao njegova potpuna suprotnost: prepredeni ovrhovoditelj koji je ostao bez sreće i novca.

Nakon reda smijeha, slijedi red romantičnih trenutaka u filmu Božić za pamćenje u kojem dvoje nepovezanih putnika naći se neodvojivo povezani kada ih snježna oluja preusmjeri u hotel u zračnoj luci Buffalo. Par se u ovoj avanturi pridružuje starijem paru po imenu Frank i Maxine koji su pokušavali doći u Connecticut. Kako se njihova mapa putovanja spojila, četvorka će naći dosta iznenađenja u trgovini.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju