Doma TV donosi drugu sezonu uspješne američke kriminalističke serije o policijskom savjetniku koji uz pomoć agenata kalifornijskog Istražnog ureda rješava najzamršenije zločine.

2. sezona, epizoda 18 - 19 - 3. veljače

Kada nepoznata žena s amnezijom i prekrivena krvlju stane pred auto Choa i Van Peltice, Patrick Jane morat će upotrijebiti sve svoje vještine da otkrije tko je ona, njezinu posljednju lokaciju i zašto je izgubila sjećanje.

Kada zbog neuobičajena ponašanja Patricka Janea sud odbaci slučaj, njegov ljutiti tim mora krenuti s istragom otpočetka.

2. sezona, epizoda 20 - 21 - 4. veljače

Nakon što je ubijen medijski mogul, Patrick Jane i tim CBI-a istražuju vođu kulta Breta Stilesa (gostujuća zvijezda MALCOLM McDOWELL) koji je možda imao svoje interese nakon što je o njegovoj skupini objavljena negativna priča.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju smrt matematičkog genija. LUCY DAVIS, žena zvijezde serije, Owaina Yeomana, gostujuća je zvijezda i igra ženu žrtve Daphne.

2. sezona, epizoda 22 - 23 - 5. veljače

Romantične iskre počinju se javljati kada se Patrick Jane i navodna vidovnjakinja Kristina Frye (gostujuća zvijezda LESLIE HOPE) ponovno susretnu dok CBI istražuje ubojstvo karizmatična vođe neprofitne organizacije koja se bori protiv krijumčarenja ljudi.

Usred prvog spoja s Kristinom Frye Patrick, Jane dobije poziv da je Crveni John ponovno napao, no ispostavi se da je riječ o imitatoru. Ali kada Kristina pokuša stupiti u kontakt s pravim Crvenim Johnom, ona i Jane nađu se u velikoj opasnosti u uzbudljivoj završnoj epizodi druge sezone.

3. sezona, epizoda 1 - 2 - 6. veljače

U premijernoj epizodi treće sezone CBI istražuje otmicu poznatog odvjetnika i lobista, a ravnatelj DLE-a (gostujući glumac MICHAEL GASTON) želi Janea na slučaju. Jane nije siguran hoće li nastaviti surađivati s Jedinicom nakon susreta licem u lice sa serijskim ubojicom Crvenim Johnom s kraja prošle sezone.

Kada se Janeov šogor Danny Ruskin (gostujući glumac KEVIN RANKIN) vrati u grad i uplete u istragu ubojstva, Jane mora istražiti njegovu sumnjivu prošlost i pomoći mu unatoč osobnoj nevoljkosti.

3. sezona, epizoda 3 - 4 - 7. veljače

Kada se Patrick Jane opet sukobi s vođom kulta Bretom Stilesom (MALCOLM McDOWELL), Stiles ponudi Janeu informacije o Crvenom Johnu i nestaloj vidovnjakinji Kristini Frye (LESLIE HOPE).

Patrick Jane i CBI-ev tim pozvani su na istragu ubojstva zatvorenika koji je odslužio devet godina za silovanje i ubojstvo, ali pušten je zbog novih DNK-dokaza. JACK COLEMAN (iz serije Heroes) gostuje glumeći muža zatvorenikove žrtve.

Drugu sezonu kriminalističke serije 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni saznajte

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju