Doma TV donosi drugu sezonu uspješne američke kriminalističke serije o policijskom savjetniku koji uz pomoć agenata kalifornijskog Istražnog ureda rješava najzamršenije zločine.

2. sezona, epizoda 8 - 9 - 27. siječnja 

Tim CBI-a suočen je s nasilnim i šokantnim zločinom u njihovu vlastitu uredu, ali moraju raditi na slučaju ne znajući tko se iza toga krije. U međuvremenu, agenti Rigsby i Van Pelt definitivno su par.

Patrick Jane i tim pozvani su da istraže pljačku i ubojstvo bogata draguljara dok su na priredbi za prikupljanje novčanih sredstava za CBI.

2. sezona, epizoda 10 - 11 - 28. siječnja

Dok Jane i tim istražuju mjesto zločina na kojemu je pronađen ubijeni lovac na bejzbolske talente, loptica udari Janea u glavu i on onesviješten padne na pod, što potakne njegova sjećanja iz djetinjstva na njegova arogantna oca Alexa (gostujuća zvijezda NICK CHINLUND – Očajne kućanice).

Rigsby odlazi u tajnu misiju tijekom koje će prisustvovati petnaestoj obljetnici srednjoškolske mature, a Patrick Jane i tim istražuju dvostruko ubojstvo koje je možda povezano sa starom spačkom.

2. sezona, epizoda 12 - 13 - 29. siječnja

Patrick Jane i tim istražuju ubojstvo pomoćnika gradonačelnice, a Rigsby i Van Pelt objave važnu vijest. „Njujorški plavac“ SHARON LAWRENCE gostujuća je zvijezda i glumi gradonačelnicu.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo prekrasne prodavačice luksuznih automobila čije je tijelo pronađeno u prtljažniku Bentleyja u salonu automobila.

2. sezona, epizoda 14 - 15 - 30. siječnja

Kada pronađu ubijenog člana Choove stare bande „Avon Park Playboysa“, Patrick Jane inzistira da pomogne Chou u njegovoj osobnoj, neslužbenoj istrazi.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo ugledna i arogantna šefa kuhinje tijekom natjecanja u kuhanju u Napa Valleyju.

2. sezona, epizoda 16 - 17 - 31. siječnja

Dr. Alicia Seberg, vladina istraživačica i znanstvenica (gostujuća zvijezda AMY PRICE-FRANCIS), na poslu biva izložena smrtonosnom otrovu i prestalo joj je samo nekoliko sati života. Pozove Patricka Janea i CBI da pronađu njezina ubojicu.

Patrick Jane, Lisbonica i tim CBI-a pripremaju se da napokon upoznaju svoju novu direktoricu, specijalnu agenticu Madeleine Hightower (gostujuća i povremena zvijezda AUNJANUE ELLIS-True Blood).

Drugu sezonu kriminalističke serije 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni saznajte

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju