Druga sezona hvaljene serije 'Doktori za seks', od 4. studenoga na Doma TV-u u večernjem terminu!

Doma TV premijerno donosi drugu sezonu dramske serije nagrađene Emmyjem i nominirane za Zlatni globus, 'Doktori za seks'. Nakon što su pioniri istraživanja ljudske seksualnosti napravili prve korake koji će kulminirati seksualnom revolucijom, u drugoj sezoni ulazimo u drugačiji svijet od onoga u prethodnoj. Dr. William Masters (Michael Sheen) naći će se u sasvim drugom svemiru nakon je otpušten iz matične bolnice. Sada on i Virginia Johnson (Lizzy Caplan) moraju pronaći novo mjesto gdje mogu nastaviti sa svojim radom, što će ih odvesti u vrlo iznenađujućim smjerovima, a s time će doći i sasvim novi, neočekivani izazovi.


Dr. William Masters (Michael Sheen) jedan je od najcjenjenijih porodničara u zemlji i želi proširiti svoje revolucionarno istraživanje ljudske seksualnosti. Ubrzo zapošljava Virginiju Johnson (Lizzy Caplan), rastavljenu majku dvoje djece, kao svoju asistenticu. Nakon što nadvladaju početni otpor kolega, počnu vršiti prva istraživanja u bolnici i bordelu. Istovremeno se moraju nositi i s vlastitim problemima, ali i sve intimnijim odnosom koji se razvija između njih dvoje. Glavni likovi ove serije temelje se na stvarnim osobama.


U drugoj sezoni, nakon što je otpušten iz bolnice za porođaje, dr. Masters traži mjesto gdje on i Virginia mogu nastaviti sa svojim radom. No zahvaljujući kontroverznoj temi njihova istraživanja – seksu – istjerani su iz još dvije bolnice prije nego što odluče otvoriti vlastitu kliniku. Sjeme seksualne revolucije posijano je i pokret za ljudska prava zahuktao se oko njih, a njihova intimna veza koju su započeli pod krinkom svoga istraživanja raspala se zbog Mastersove iznenadne impotencije. Dok liječenje seksualne disfunkcije postaje sve važnije njihovim pacijentima, kao i njima samima, Masters je kod kuće suočen sa sve većom hladnoćom svoje žene i neočekivanim povratkom svoga otuđenog brata, a Johnson je suočena s vlastitom krizom kad publicitet vezan uz njezin rad dovede skrbništvo nad njezino dvoje djece u pitanje.


Više o seriji i glumcima proičtajte na linku - DOKTORI ZA SEKS

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju