Premijerno emitiranje nagrađivane dramske serije, od 3. travnja na Doma TV-u!

Doma TV premijerno donosi američku dramsku seriju o pionirima na području istraživanja ljudske seksualnosti, koji su svojim kontroverznim radom popločali put seksualnoj revoluciji koja se razmahala 1960-ih. Serija se temelji na stvarnim osobama i njihovim istraživanjima, dr. Williamu Mastersu (Michael Sheen) i Virginiji Johnson (Lizzy Caplan), a osim što je zaradila dobre kritike, višestruko je nominirana za prestižne nagrade Emmy i Zlatni globus.

 


Godina je 1956. i jedan od najcjenjenijih porodničara u zemlji, dr. William Masters (Michael Sheen) želi proširiti svoje revolucionarno istraživanje ljudske seksualnosti. Međutim, najprije se mora suočiti s otporom kolega na Sveučilištu Washington u St. Louisu i pronaći pomoćnika koji se neće libiti dokumentirati njegovu kontroverznu studiju. Dok se trudi dobiti potporu sveučilišta i uz dopuštenje kolege dr. Ethana Haasa (Nicholas D'Agosto), ginekologa i porodničara na prvoj godini specijalizacije, Masters zapošljava Virginiju Johnson (Lizzy Caplan), rastavljenu majku dvoje djece koju ambicija i slobodoumni seksualni stavovi čine idealnom partnericom za studiju. Seleći se iz bolnice u bordel i obrnuto kako bi provodili istraživanje, nose se sa svojim kompliciranim privatnim životima i svojim sve složenijim i intimnijim odnosom. Dok se Masters na svakom koraku suočava s kritikama kolega, on i Johnson provode inovativno istraživanje koje će popločati put seksualnoj revoluciji.

Dok im Mastersov kolega i mentor Scully (Beau Bridges) daje do znanja da njihov rad nikad neće biti odobren, Masters i Johnson kreću punom parom naprijed. Naime, ne obazirući se na Scullyjeva upozorenja, Masters dovodi prostitutku Betty u bolnicu gdje je on i Johnson mogu pomnije promatrati tijekom seksa. Nakon što unovači bolničke zaposlenike kao ispitanike, Masters prijeti odlaskom u drugu bolnicu ako Scully ne izloži njegov istraživački prijedlog Upravnom odboru. Njihov dugi put u pionirskom istraživanju ljudske seksualnosti tek počinje i ne namjeravaju dopustiti tadašnjem konzervativnom društvu da ih samo tako obeshrabri.

Više o seriji i glumcima pročitajte OVDJE
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju