Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

1. sezona, epizoda 21 - 22 - 20. siječnja 

Patrick Jane koristi svoje mentalne sposobnosti da zavadi osumnjičenike kako bi riješio slučaj bogatog direktora softverske tvrtke koji je pronađen ubijen na svojoj jahti.

Patrick Jane mora naći pametan način da uvjeri problematičnu djecu na rehabilitaciji u divljini da mu ispričaju kako je doista došlo do smrti jednog njihovog kolege.

1. sez., ep. 23; 2. sez., ep.  1 - 21. siječnja

U zavrnoj epizodi prve sezone Lisbon strahuje da serijski ubojica Crveni John uvlači Patricka Janea u zamku kada tim CBI-a istražuje ubojstvo mlade djevojke i otmicu njezine sestre blizanke.

Patrick Jane (SIMON BAKER), kao neovisni savjetnik u Istražnu uredu Kalifornije (CBI), pokazao se vrlo uspješnim u rješavanju zločina koristeći svoje izuzetne vještine promatranja. Uz dozu sarkazma i mnogo uredske dinamike, detektiv Istražnog ureda Kalifornije munjevito rješava slučaj za slučajem! Uz nova lica i niz zapreka, kako osobnih tako i profesionalnih, druga sezona serije MENTALIST ne kopa samo po dobro skrivenoj prošlosti Patricka Janea nego i po osobnoj povijesti i dinamici ostalih članova CBI tima – uključujući stariju agenticu TERESU LISBON (Robin Tunney)te agente KIMBALLA CHOA (Tim Kang), WAYNEA RIGSBYJA (Owain Yeoman) i pripravnicu GRACE VAN PELT (Amanda Righetti).

2. sezona, epizoda 2 - 3 - 22. siječnja

Tim CBI-a istražuje smrt ubijene pripravnice ugledne senatorice, dok Jane istodobno pokušava otkriti koje je nove informacije o slučaju Crveni John doznao agent Bosco.

Patrick Jane i agenti CBI-a Cho, Rigsby i Van Pelt odluče provesti vlastitu istragu kada Lisbonicu optuže za ubojstvo nedavno puštena zlostavljača djece kojega je uhitila prije nekoliko godina.

2. sezona, epizoda 4 - 5 - 23. siječnja

Patrick Jane, agentica Lisbon i agenti CBI-a istražuju ubojstvo uspješnog kriminalna odvjetnika čiji je jedini klijent jedna od najopasnijih i najmoćnijih motociklističkih bandi u Kaliforniji.

Patrick Jane, agentica Lisbon i tim CBI-a istražuju smrt bogataša za kojega svjedoci kažu da ga je ubio duh koji opsjeda njegovu vilu.

2. sezona, epizoda 6 - 7 - 24. siječnja

Iako je Bosco uhitio Janea i strpao ga u zatvor jer ga je špijunirao, Jane iz ćelije uspijeva pomoći timu CBI-a da riješi ubojstvo mladića.

Šef Minelli (GREGORY ITZIN)naređuje Patricku Janeu, Lisbonici i ostalima da surađuju s Boscom i njegovim timom u pronalaženju žene koja je oteta za otkupninu.

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju