U drugoj sezoni, Ziggy Marley sastaje se s Dannyem u njegovu baru Vamp'd da bi naručio restauraciju vintage Mercedesa.

'Ludi za autima' je reality serija u kojoj dečki iz Count's Kustoms vraćaju sjaj starim vozilima.

Danny 'Grof' Koker legenda je Las Vegasa koju nitko ne može spriječiti u namjeri da kupi staro vozilo i od njega napravi dragulj. Bilo da je riječ o klasičnim automobilima, motociklima ili triciklima, ekipa je vješta u restauraciji i uređivanju automobila kako bi što više zaradili njihovom prodajom.



Danny je zaljubljenik u u automobile i motocikle, od starih Thunderbirda i klasičnih Corvettea do nabrijanih 'Harleyja' i tricikala. Da bi posao opstao, Dannyjev zadatak je da uz pomoć svoje ekipe iz Count's Kustoms napravi šokantne preobrazbe i vrati sjaj starim vozilima.



U prvoj sezoni dečki iz Count's Kustoms susreli su se s projektom života. U drugoj sezoni, Ziggy Marley sastaje se s Dannyem u njegovu baru Vamp'd da bi naručio restauraciju vintage Mercedesa koji je pripadao njegovu ocu Bobu Marleyju. Nakon što Mike na poslu upadne u nevolju, dečki odluče da će Dannyju napraviti lijes kauč.



Danny ne može prestati kupovati aute. Nedugo nakon što je kupio Gordonov Mustang iz 1973., Danny nalazi golemi FMC Motorhome i upada u užareno nadmetanje s Rickom Harrisonom za ovo nevjerojatno rijetko vozilo...

Drugu sezonu reality serije 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju