'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

4. sezona, epizoda 25 - 26 - 28. listopada

Budite kreativni s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se najunikatnijih projekata koje su obavili: gliser Lavey Craft iz 1980. oslikan u skladu s vlasnikovim Chevyjem iz 1935., prilagođeni, unikatni Can-Am Spider, komemorativni go-kart vatrogasni kamion, vintage FMC dom na kotačima i teško oštećeni Lincoln Mark V obnovljen do stare slave.

"Šaptač motorima" Doc radi na kul Firebirdu iz '67. Iako je pod haubom pravi maestro, ne zna lakirati pa traži Ryanovu pomoć da bi izgledao opako kao što vozi., Danny pregledava unikatnu kolekciju auta, uključujući munjevito brzi Shelby Mustang i legendarni Mercury iz 1950 poznat kao "Black Magic".

4. sezona, epizoda 27 - 28 - 29. listopada

Radionica ima pune ruke posla s kamionetom Ford iz 1942. koji traži mnogo njege i specijalne detalje za vlasnikovu ženu. Danny i Ryan gledaju opaki Ford Roadster iz 1929., a Gary podvali Mikeu u lakirnici. Danny nalazi Corvette i Firebird koji možda nisu na prodaju.

Danny je pronašao zamjenu za svoj omiljeni dune buggy Sparkles koji je prodao u prvoj sezoni. U ovoj epizodi pretvara ga u ultimativnu fantaziju za plažu iz 70-ih. Ryan i Mike odlaze u probnu vožnju, ali u radionicu će ga vratiti gurajući. Danny posjećuje kolekciju s domoljubnim Corvetteom u koji će se zaljubiti.

4. sezona, epizoda 29 - 30 - 30. listopada

Klijent želi urediti svoj Harley Davidson Road Glide iz 2004., ali Shannon i Ryan nisu sigurni da mogu učiniti sve što želi. Kolekcionar svrati pokazati rijedak Lincoln Mark III iz 1970. Dannyju koji jedva čeka da ga provoza. Rogati Mike želi Dannyju dokazati da može naći dobro vozilo za preprodaju, ali umjesto toga pozornost mu odvuče Ford rat rod iz 1930.

Danny je želio kupiti Plymouth Roadrunner otkako ga je nekoliko entuzijasta zaustavilo na ulici u kupilo njegov Sebring. Napokon je našao jednoga i uredio ga točno kako želi. Rogati Mike radi na vlastitome projektu koji je u jednakoj mjeri strašan i smiješan.

4. sezona, epizoda 31 - 32 - 31. listopada

Ryan treba oslikati motor Harley s tri kotača u duhu Van Goghove "Zvjezdane noći," a Kevin nalazi auto koji bi mogao biti jedan od najvrednijih koje je Danny ikada vidio - ako je original.

Danny je našao i kupio zamjenu za svoj omiljeni Dune Buggy "Sparkles." Dok ga dečki pretvaraju u krajnju fantaziju za plažu iz 70-ih, Mike nagovori Ryana da se odu provozati za zabavu, što neće veselo završiti. Danny posjeti kolekciju s domoljubnim Corvetteom iz 1962. u koji će se zaljubiti.

4. sezona, epizoda 33 - 34 - 1. studenog

Danny želi da Ryan bolje oslika njegov policijski motor koji već godinama stoji u radionici. Klijent želi da Shannon obnovi njegov Iron Head Sportster iz 1979. koji je više hrpa dijelova nego motor. Danny i Roli naiđu na Novu iz 1974. koja bi bila savršena za preprodaju, ali vlasnik je nije spreman prodati. Danny i Kevin idu pogledati Dodge rat rod iz 1940. koji je Rogati Mike našao da vide isplati li ga se kupiti.

Pridružite se Dannyju i njegovoj ekipi u prisjećanju na neke od najbolje oslikanih vozila u povijesti serije: ustavni Corvette oslikan drugim amandmanom, Chevy Delivery iz 1960. koji je triput oslikan, vozilo hitne pomoći Ford iz '92. pretvoreno u vozilo lovca na duhove, domoljubni motor koji odaje počast USS Belknapu, a zatim će Ryanov impresivan rad na Chevy Panelu iz '59. Dannyja ostaviti bez riječi.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju