'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

4. sezona, epizoda 5 - 6 - 14. listopada 

Dannyju se javi Kevinov brat koji mu želi prodati Cadillac iz 1969., ali Kevin za to ne smije znati ili će izgubiti povjerenje u svoga brata i Dannyja. Danny također želi kupiti Ford Humpback iz 1936., a trebao bi kupovati Rolls-Royce.

Kevin i ostali žele učiniti nešto posebno za Dannyja. Danny sretne starog kompića koji vozi Corvette Gasser iz 1959., ali ispadne da je taj auto nekoć vozio kralj, zbog čega će Danny pasti na koljena.

4. sezona, epizoda 7 - 8 - 15. listopada

Danny pregledava fantastičnu kolekciju koja uključuje Ford Roadster iz 1933. i Henry J iz '53. Kevin, Ryan i Mike kupe vozilo na svoju ruku i Ryan je sada pod pritiskom da ostvari profit.

Stari klijent opet dolazi i želi da mu Danny obnovi Road Runner iz 1971. koji želi darovati supruzi i pokćerki, ali auto nije u najboljem stanju. Mike i Roli rješavaju sukob u ringu. Danny i Kevin naiđu na Monte Carlo iz 1976. koji bi bio savršen za preprodaju, ali samo ako ga Danny dobije po dobroj cijeni.

4. sezona, epizoda 9 - 10 - 16. listopada

Kao u crtićima, Plymouth Road Runner stalno bježi Dannyju. Napokon je uspio kupiti jedan koji se pretvori u noćnu moru za Kevina. Kada Kevin pokuša prekinuti projekt, Danny će mu podvaliti.

Ryan radi na tajnome projektu za motociklističku radionicu Bones Legacy, a Chevy Impala koja redefinira "nisku vožnju" zasljepljuje Mikea i Rolija. Danny nalazi Satellite Sebring, ali zaključivanje posla pokazuje se izazovom.

4. sezona, epizoda 11 - 12 - 17. listopada

Mike kupi Smart i želi ga urediti u radionici, ali Kevin ga upozori da Danny mrzi nove aute i ne smije znati za to dok ne bude gotovo. Danny i Kevin voze se u Kevinovu novom Caddyju i naiđu na Ford iz 1939. Dannyjev kompić Shane želi mu pokazati Chevy iz 1955. i ima za njega specijalan projekt koji će Danny vratiti u dane kada je počeo raditi s autima.

Danny ima velike retro planove za Cutlass iz 1972. koji želi preprodati i oslanja se na svoj tim da to obavi kako treba. Roli želi da ga dečki pouče kako se kreće spaljujući gume. Danny nailazi na Torino iz 1971. čiji mu vlasnik ne uspijeva odrediti cijenu.

4. sezona, epizoda 13 - 14 - 18. listopada

Shannon u radionici traži pomoć s restauracijom Karmann Ghije iz 1962. kao dar svojoj supruzi za godišnjicu. U zamjeni uloga, Shannon otkriva da klijent nema uvijek pravo. Danny dobiva rijetku priliku pogledati legendarnu kolekciju auta za koju je samo čuo i otkriva rijedak El Camino spojen s SSR-om u mitski Frankenstude.

Danny mora prodati svoj Monte Carlo iz 1972. jednom od najboljih klijenata, a računa da će njegov tim posao obaviti za tjedan dana. Ryan i Mike dobivaju vožnju života u Fastback Mustangu iz 1965. Danny nalazi Olds iz 1948. koji izgleda kao da će trebati mnogo njege, ali spreman je kupiti ga ako cijena bude dobra.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju