Ljubavna priča Castlea i Beckettice kulminira u 6. sezoni

Castle, 6. sezona - 2
,
Castle, 6. sezona - 2
hr_HR

Utrkivali su se s vremenom, rješavali misterije i ubojstva te borili s ninjama, a uz sve to su gradili i ojačali svoju ljubavnu vezu.

U posljednjoj epizodi pete sezone ove intrigantne kriminalističke serije, Castle je napokon zaprosio Becketticu, ali smo morali pričekati šestu sezonu da bismo saznali je li pristala.

U novoj, šestoj sezoni napokon saznajemo ono što nas je svih zanimalo – kako će atraktivna detektivka reagirati na prosidbu osebujnog pisca? Jedno je sigurno, ovaj neobični tandem i ovaj put bivaju suočeni s intrigantnim zločinima u 23 nove i uzbudljive epizode.

Osim toga u novim nastavicma upoznat ćemo i njenu novu partnericu Rachel McCord u čijoj ćemo ulozi vidjeti poznatu glumicu Lisu Edelstein. Osim Edelsteince, u jednoj od epizoda vidjet ćemo i glumicu Annie Wersching u ulozi plastične kirurginje.

Na kraju ove sezone donijet će šokantan i neizvjesan kraj nakon što saznamo nešto neočekivano iz Beckettičine prošlosti te nakon što nepoznati počinitelj izgura Castleovo vozilo s ceste, uzrokujući tešku prometnu nesreću.

 

 


Ne propustite šestu sezonu kriminalističke serije '
Castle', s novim slučajevima i zanimljivim zapletima, na Doma TV-u, od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu!



Tagovi