Kako su se Halle Berry i Oliver Martinez zaljubili na snimanju filma 'Tamna plima'....

Halle Berry i Oliver Martinez zaljubili su se na setu filma 'Tamna plima' nakon čega su se zaručili i vjenčali 2013. godine.

Berry je na snimanju imala priliku dotaknuti velikog bijelog psa kada se nagnula s čamca. Nekoliko je tjedana provela sa šaptačem morskim psima koji ju je pripremao za ulogu. Glumičina  najveća slabost tijekom snimanja bila je morska bolest koju je s vremenom prevladala.
 

Snimanje filma počelo je u srpnju 2010. godine u Cape Townu u Južnoj Africi i snimalo se punih 6 tjedana na malom brodu uz prave morske pse.

Oskarovka Halle Berry glumi Kate Mathieson, stručnjakinju za morske pse čiji posao propada otkako joj je kolega pod njezinom komandom stradao u napadu morskog psa. Nekoć je bila zvana "šaptačica morskim psima", ali Kate sada proganja sjećanje na napad i ne može se vratiti u vodu.

Kako se računi gomilaju, a banka se sprema zaplijeniti Katein brod, Katein bivši dečko Jeff (Olivier Martinez) ponudi joj unosnu priliku: da odvede bogatog biznismena u potrazi za uzbuđenjima na opasno ronjenje sa psinama… izvan kaveza. Boreći se s vlastitim sumnjama i strahom, Kate prihvati ponudu i krene prema najopasnijem hranilištu morskih pasa na svijetu: Shark Alleyju.

Uzbudljivu dramu ‘Tamna plima’ pogledajte u nedjelju na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju