Seriju 'Kako se izvući s ubojstvom' koja se vrti oko ambicioznih studenata prava i njihove briljantne i tajanstvene profesorice i braniteljice.

1. sezona, epizoda 5 - 7. prosinca

Annalise preuzima težak slučaj obrane maloljetnika koji je ustrijelio svojeg oca policajca. Annalise i Sam nastavljaju svađu oko njegova odnosa s Lilom, a Wes i Rebecca počinju sumnjati u Annaliseine motive. U prizorima iz budućnosti saznajemo više o Laurelinu odnosu s Frankom i zašto ju je zvao na večer Samove smrti.

1. sezona, epizoda 6 - 7 - 8. prosinca

Slučaj postaje osoban za Annalise i ekipu kad preuzmu klijenta iz siromašne četvrti kojeg je Asherov otac prije nekoliko godina osudio na smrt. Wes se i dalje ljuti na Annalise jer je tajila informacije o Lilinu slučaju pa ga Annalise mora vratiti u red. U prizorima iz prošlosti saznajemo gdje je Asher bio na večer ubojstva.

Annalise i ekipa usredotočuju se na Rebeccin slučaj, ali kad sudac naredi šutnju, Rebecca uzima stvari u svoje ruke. U međuvremenu će Michaelu iznenaditi predbračni ugovor, iskre će frcati između Laurel i Franka, a u prizorima iz prošlosti saznat ćemo više o Wesovu i Rebeccinu odnosu.

Uzbudljive i napete zaplete u kriminalističkoj drami 'Kako se izvući s ubojstvom' ne propustite pratiti vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju