Odnosi će biti nagrizeni, životi će gubiti kontrolu, a šokantni novi misteriji preokrenut će njihove živote.

5. - 6. epizoda - 20. srpnja

Annalise preuzima težak slučaj obrane maloljetnika koji je ustrijelio svojeg oca policajca. Annalise i Sam nastavljaju svađu oko njegova odnosa s Lilom, a Wes i Rebecca počinju sumnjati u Annaliseine motive. U prizorima iz budućnosti saznajemo više o Laurelinu odnosu s Frankom i zašto ju je zvao na večer Samove smrti.
Slučaj postaje osoban za Annalise i ekipu kad preuzmu klijenta iz siromašne četvrti kojeg je Asherov otac prije nekoliko godina osudio na smrt. Wes se i dalje ljuti na Annalise jer je tajila informacije o Lilinu slučaju pa ga Annalise mora vratiti u red. U prizorima iz prošlosti saznajemo gdje je Asher bio na večer ubojstva.

7. - 8. epizoda - 21. srpnja

Annalise i ekipa usredotočuju se na Rebeccin slučaj, ali kad sudac naredi šutnju, Rebecca uzima stvari u svoje ruke. U međuvremenu će Michaelu iznenaditi predbračni ugovor, iskre će frcati između Laurel i Franka, a u prizorima iz prošlosti saznat ćemo više o Wesovu i Rebeccinu odnosu.
Ekipa predstavlja majku kojoj se sudi da je na teškim lijekovima ubila dadilju svoje obitelji. Šokantno otkriće u Lilinu slučaju moglo bi uništiti Rebeccinu i Bonnienu odanost Annalise. U prizorima iz prošlosti saznajemo više o Lilinu i Samovu odnosu.


Napete epizode serije 'Kako se izvući s ubojstvom' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju