Odnosi će biti nagrizeni, životi će gubiti kontrolu, a šokantni novi misteriji preokrenut će njihove živote.

1. sezona, 1. epizoda - 19. kolovoza

Annalise Keating žestoka je profesorica kaznenog prava, a kad Wes Gibbins započne svoj prvi dan na sveučilištu Middleton, nema pojma u što se upušta. Na svojem predavanju "Kako se izvući s ubojstvom" Annalise izaziva svoje studente da riješe neke od najtežih kaznenih slučajeva koje preuzima njezina tvrtka, a na kraju odabire grupu najpametnijih i najperspektivnijih studenata koja će doći raditi za nju. Natjecanje počinje, a studenti neće prezati ni pred čim da budu najbolji na njezinu predavanju. Iako se Annalise čini staložena, uskoro saznajemo da tajne njezinih klijenata nisu jedine koje čuva. U međuvremenu, u prizorima budućnosti saznat ćemo da bi cijena Annaliseina divljenja za neke mogla biti previsoka kad se četvero studenata, Wes, Connor Walsh, Michaela Pratt i Laurel Castillo upletu u prikrivanje vlastitog misterija o ubojstvu.

1. sezona, 2. epizoda - 20. kolovoza

Annalise preuzima novoga klijenta, Maxa St. Vincenta (Steven Weber), ekscentričnog milijunaša koji je glavni osumnjičeni u brutalnom ubojstvu njegove žene. Svi tragovi upućuju na to da je St. Vincent ubojica, ali Annalise izaziva svoje studente da dokažu da je nevin, bila to istina ili ne. U međuvremenu, Annalise će imati problema u vlastitom domu kad njezine sumnje da je Sam (Tom Verica) nekako umiješan u Lilin nestanak počnu utjecati na njihov brak. U prizorima iz prošlosti vraćamo se u noć ubojstva i saznajemo da bi i Wes mogao nešto skrivati.

1. sezona, 3. epizoda - 21. kolovoza

Annalise pomaže Pauli Murphy (Ana Ortiz), bogatoj majci iz predgrađa, da izađe iz zatvora. Paulu su uhitili zbog prekršaja, ali baš kad se spremala izaći na slobodu, FBI ju je opet uhitio zbog upletenosti u ubojstvo. Annalise i njezini studenti trebaju dokazati njezinu nevinost, što ovisi o svjedočanstvu drugog sumnjivca u slučaju. Ravnatelj sveučilišta Middleton zamoli Annalise da predstavlja Griffina O'Reillyja, zvijezdu footballa koji je također povezan s Lilinim nestankom, ali ona ne može donijeti odluku dok se ne uvjeri da Sam (Tom Verica) nije upleten u slučaj. U prizorima iz prošlosti otkrivaju se novi tragovi i saznajemo da je na noć ubojstva ondje bio netko drugi osim studenata.

1. sezona, 4. epizoda - 22. kolovoza

Annalise i njezini studenti otkrivaju šokantnu istinu u istraživanju slučaja Marren Trudeau (Elizabeth Perkins), osnivačice i direktorice velike brokerske tvrtke koja je uhićena zbog zloupotrebe informacija u trgovanju dionicama. Wes nađe mobitel koji je Rebecca skrila, a njegov sadržaj otkriva uznemirujući trag u slučaju ubojstva Lile Stangard.

1. sezona, 5. epizoda - 23. kolovoza

Annalise preuzima težak slučaj obrane maloljetnika koji je ustrijelio svojeg oca policajca. Annalise i Sam nastavljaju svađu oko njegova odnosa s Lilom, a Wes i Rebecca počinju sumnjati u Annaliseine motive. U prizorima iz budućnosti saznajemo više o Laurelinu odnosu s Frankom i zašto ju je zvao na večer Samove smrti.

Napete epizode serije 'Kako se izvući s ubojstvom' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju