Seriju 'Kako se izvući s ubojstvom' koja se vrti oko ambicioznih studenata prava i njihove briljantne i tajanstvene profesorice i braniteljice.

1. sezona, epizoda 8 - 13. siječnja 

Ekipa predstavlja majku kojoj se sudi da je na teškim lijekovima ubila dadilju svoje obitelji. Šokantno otkriće u Lilinu slučaju moglo bi uništiti Rebeccinu i Bonnienu odanost Annalise. U prizorima iz prošlosti saznajemo više o Lilinu i Samovu odnosu.

1. sezona, epizoda 9 - 14. siječnja

Večer je krjesova i napokon saznajemo što se točno dogodilo na večer Samove smrti.

1. sezona, epizoda 10 - 15. siječnja

Dan je nakon Samova ubojstva i studenti su pozvani da pomognu Annalise pronaći njezina muža, ali koliko zaista Annalise zna? A kad se u gradu pojavi iznenadni posjetitelj, možda neće biti tako lako izvući se s ubojstvom kao što su se studenti nadali.

1. sezona, epizoda 11 - 16. siječnja

Semestar je počeo nakon praznika i cijelo sveučilište govori o Annaliseinu nestalom mužu. Policija i dalje ispituje petoricu i saznajemo kako se nose s krivnjom zbog ubojstva Sama. U međuvremenu Annalise pokušava raditi kao da se ništa nije dogodilo i preuzima novoga klijenta mafijaša, ali Hannah (Marcia Gay Harden) i dalje zahtijeva odgovore.

1. sezona, epizoda 12 - 17. siječnja

Šokantno otkriće u Samovu slučaju promijenit će sve za Annalise i studente.

Uzbudljive i napete zaplete u kriminalističkoj drami 'Kako se izvući s ubojstvom' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju