četvrtoj sezoni jedinstveno partnerstvo FBI agenta i bivšeg prevaranta bit će stavljeno na kušnju, a gledatelji će po prvi puta vidjeti Nealovu obiteljsku prošlost te otkriti kako je postao prevarant.

Nakon što je skinuo uređaj za praćenje i pobjegao uoči saslušanja o smanjenju kazne, nekoć prevarant, a sada FBI-ev konzultant, iznevjerio je jedinstveno partnerstvo s agentom Peterom Burkeom. Hoće li to zauvijek promijeniti njihov odnos?

U prvoj epizodi četvrte sezone snimanoj u Portoriku, Neal i njegov pomagač Mozzie žive u blaženom neznanju nesvjesni da ih Peter pokušava pronaći prije nego što u ovaj otočni raj stigne nemilosrdni agent koji kani dovesti bjegunce kući ne birajući sredstva. U ovoj sezoni prvi put ljaga pada na Peterovu besprijekornu karijeru kad se suoči s uvjetnom kaznom i mogućim premještajem. Prvi put radnja će zaroniti u Nealovu obiteljsku prošlost te otkriti kako je postao prevarant kojega poznajemo. U seriji Zločinci u odijelima također glume Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, Marsha Thomason i Hilarie Burton.

Seriju 'Zločinci u odijelima' gledajte vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju