Svoj strah od javnih nastupa prebrodila je u srednjoj školi

Obećavajuća glumačka karijera Kielee Sanchez odvija se na kazališnoj pozornici, filmovima i televizijskim serijama. Ova ljepotica porijeklom je iz Portorika i Francuske, a probila se kada se iz Chicaga preselila u Los Angeles da bi se natjecala u finalu MTV-jevog showa "Wanna Be a VJ".

Nakon toga počela je ganjati glumačku karijeru i dobila prvu filmsku ulogu u filmu "Migrating Forms". 2012. godine ostvarila je svoj televizijski debi u seriji "That Was Then" te u "Married to the Kellys". Na velikim ekranima Sanchez je glumila u filmu "The Kiss" te velikom hitu "Zauvijek zajedno" u kojem je glumila s Mattom Damonom i Evom Mendes. Također je glumila u hororu "Insanitarium" i "A Perfect Getaway". 2012. nominirana je za nagradu Imagen Foundation Awards za najbolju sporednu televizijsku glumicu u seriji "Glades".

Sanchez je svoju glumačku karijeru započela u srednjoj školi Glenbard North u Carol Streamu, Illinois, kada je nastupila u školskoj produkciji "The Grapes of Wrath". Njezin nastup puno joj pomogao u prevladavanju treme s kojom se u to vrijeme borila.

U kriminalističkoj seriji "Glades" glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik. On dolazi iz Chicaga nakon što je pogrešno optužen da je spavao sa ženom svojeg bivšeg kapetana. Longworth je premješten u uspavani gradić usred ničega – u Palm Glades na Floridi, gdje je uvijek sunčano, a kriminal, kako se čini, jedva da i postoji. No, život u ovom uspavanom gradiću nije lijep kako se možda na prvu čini. Longworth je tražio promjenu preselivši se iz Chicaga, a promjenu je u ovom gradiću definitivno i pronašao. 

 

Seriju "Glades" pratite subotom i nedjeljom u večernjem terminu na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju