U seriji 'Glades' gledatelji Doma TV-a mogu pratiti avanture detektiva kojeg utjelovljuje šarmantni glumac Matt Passmore.

U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.  Za ulogu u seriji 'Glades' izabran je nakon što su ga producenti vidjeli u seriji 'Masterwork'. Uloga u seriji 'Glades' pretvorila ga je u američku zvijezdu.On dolazi iz Chicaga nakon što je pogrešno optužen da je spavao sa ženom svojeg bivšeg kapetana. Longworth je premješten u uspavani gradić usred ničega – u Palm Glades na Floridi, gdje je uvijek sunčano, a kriminal, kako se čini, jedva da i postoji. No, život u ovom uspavanom gradiću nije lijep kako se možda na prvu čini.

Longworth je tražio promjenu preselivši se iz Chicaga, a promjenu je u ovom gradiću definitivno i pronašao. Nakon dolaska u lokalni ured za provođenje zakona na Floridi, shvaća kako život ondje nije baš idiličan, a ubojstva su česta. Jedan tjedan pronađu tijelo u močvari, drugi u zrakoplovu, a zatim na bikini natjecanju. Svaki od ovih slučajeva odvlači Longwortha s golf terena i uvlači ga u okruženje gdje je on jedan od najmudrijih detektiva.

Između igranja golfa, pokušaja s Callie (Kiele Sanchez) ostvari romantičnu vezu, svađanja sa šeficom  i pokušaja rješavanja ubojstava, Longworthova prilagodba na novu okolinu malo je teža nego što je očekivao. On shvaća da je nebo u njegovom novom gradu uvijek sunčano, ali s mogućnošću ubojstva.Osim što je briljantan detektiv, Jim Longworth kao glavni akter serije u svakoj epizodi iznova oduševljava gledatelje svojim humorom. Donosimo neke od najduhovitijih izjava:

1. "Znaš što je zaista tradiocionalno? Upucati lika koji ti spava sa ženom!"

2. Na postavljeno pitanje: "Je li to tvoj pištolj?", Jim je odgovorio: "Ne. Samo mi je drago što te vidim."

3. Osumnjičeni u ubojstvu djevojke pronađene na plaži Jima je upitao: "Zašto bih ti išta priznao?", na što je dobio odgovor: "Ne znam, možda zato jer si moron!"

4. "Krvare li svi zločinci ovako jako?"

5. "Samo me osumnjičeni i ubojice zovu Mr. Longworth. Molim te, zovi me Jim!"

Seriju "Glades" i zagonetne zločine s kojima se suočava briljantni detektiv Jim Longworth gledajte od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!