Priča o naizgled mirnom gradiću na Floridi koji je sve samo ne idiličan.

2. sezona, epizoda 4 - 28. listopada

Potjera za ukradenim Camarom koji vozi iznimno vješt vozač otkriva da je riječ o 12-godišnjoj djevojčici po imenu Shaz, a u prtljažniku pronalaze truplo muškarca pretučenog do smrti. Žrtva je Cole, mehaničar u NASCAR-u koji je Shaz naučio voziti. Otkriva se da je Cole kupovao Shazinoj sestri Charlene ekstravagantne darove. Otkud mu novac i je li Charlene zatrudnjela s njim ili sa svojim dečkom vozačem NASCAR utrka Treyom Lancerom? Trey je sin legendarnog vozača utrka Zanea Lancera i oduvijek je Colea krivio za smrt svoga oca. Istragu dodatno komplicira otkriće da je Cole pljačkao banke. Tko je bio njegov pomagač?

2. sezona, epizoda 5 - 29. listopada

Čovjek je pronađen pretučen do smrti u toaletu na stajalištu kamiona. Identificiran je kao David Zale, financijski planer koji je prije nekoliko godina uhićen zbog pronevjere novca njegovih klijenata. Zale u vrijeme smrti nije imao novca, ali živio je u luksuznom centru za odvikavanje po imenu Higher Roads. Među osumnjičenima je voditelj centra, profesionalni tenisač na odvikavanju i ljigavi odvjetnik koji je upravo nestao. USB memorija i nekoliko vlasi pronađenih na truplu pružaju ključne tragove. Carlosu tijekom pregleda Zaleova trupla pomaže dr. Sophie Perez, njegova bivša studentica s kojom je očito u prošlosti imao nešto i koja je, zahvaljujući Longworthu, pozvana na zabavu Carlosove kćeri povodom 15. rođendana.

2. sezona, epizoda 6 - 30. listopada

U Gibtownu, u kojem žive potomci karnevalskih nakaza, u dječjim je kolicima pronađena žena visoka 90 cm razbijene glave. Zvala se Enid i zajedno s Benom Pershingom, unukom Dječaka Majmuna pokušavala je u Gibtownu otvoriti karneval. Mnogi od žitelja Gibtowna tomu su se protivili, pogotovo Rebecca Thornquist visoka 193 cm koja je potomak diva visokog 260 cm. Je li ona ubojica ili je Benovo i Enidino partnerstvo nasilno završilo? Požar u Enidinu muzeju podiže napetost i ukazuje na novog osumnjičenog, Kylea Bertrama, sina sijamskih blizanaca koji je prosvjedovao protiv izgradnje cirkusa zbog ekoloških razloga. Istodobno Longworth provodi više vremena sa Sam zbog sve zategnutijeg odnosa s Callie.

2. sezona, epizoda 7 - 31. listopada

Doktor Pierre Toussaint, koji se prije tri godine s Haitija preselio na Havaje, otrovan je u striptiz-klubu. U prtljažniku njegova auta pronađeni su Glock iz kojeg nikad nije pucano i 100.000 $ u gotovini. Ubrzo je opljačkana klinika u kojoj je radio i za koju se sumnja da ilegalno izdaje recepte za lijekove. Bivša pacijentica Laurie Fisher uhićena je tijekom pokušaja da podigne veliku količinu Oxycodona, lijeka kojim je otrovan dr. Toussaint. Među osumnjičenima su dr. Grant (ravnatelj klinike koji je možda otkrio da je Toussaint potkradao kliniku) i Mike Caldwell (drugi Toussaintov pacijent ovisan o Oxyju koji se sukobio s njime nedugo prije nego što je ubijen). DVD iz Toussaintova sigurnosnog pretinca pruža ključan trag. Istodobno Longworth nije siguran što misli o tome što je Sam prihvatila posao u FDLE-u i ostaje u Floridi (a ona je to učinila da ostane blizu Longwortha).

2. sezona, epizoda 8 - 1. studenog

Čovjek je pronađen mrtav u crkvi s licem u kutiji punoj otrovnih zmija. Žrtva je Aaron Matthews, zamjenik svećenika crve, a Carlos otkriva da je otrovan prije nego što je ostavljen među zmijama. Zmije pripadaju crkvi, vjernici ih drže u rukama i piju strihnin da dokažu svoju vjeru. Aaron nije ubijen strihninom, a kada Jim tijekom istrage bude ugrizen, otkriva da zmije nemaju otrova. Otkriva se da je otrov natrijev nitrit, što ukazuje na Frannie Henderson, vlasnicu restorana koja je imala aferu s Aaronom. Novi osumnjičeni postaje bivši zatvorenik Peyton Robinson koji je znao da Aaron nije siguran u svoju vjeru. Propovjednik Trent Staley skriva tajnu koja bi mogla promijeniti smjer istrage.

Seriju 'Glades' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju