U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.

4. sezona, epizoda 5 - 25. studenog

Nakon što s mjesta zločina na utrci 10K Zombie Run nestane truplo, Jim mora razotkriti opaku zavjeru kako bi otkrio kako truplo može samo tako ustati i odšetati.

4. sezona, epizoda 6 - 26. studenog

Truplo potpredsjednice mjesne banke pronađeno je u trezoru, no Jim shvaća da njezine tetovaže i modrice otkrivaju da je vodila dvostruki život u kojem je bila glavna jammerica u ekipi roler derbija.

4. sezona, epizoda 7 - 27. studenog

Naizgled ritualno ubojstvo vodi Jima u tajni svijet floridskih Roma, no tad se pojavljuje neočekivani posjetitelj – njegov otac Michael.

4. sezona, epizoda 8 - 28. studenog

Dok Jim razotkriva ljubavni trokut povezan s ubojstvom, njegov otac Michael priopćava mu neočekivane vijesti koje će ga izbaciti iz rutine.

4. sezona, epizoda 9 - 29. studenog

Zbog ubojstva prve profesionalne igračice jai alaija Jim istražuje milijunsku kockarsku industriju u Floridi koja se temelji na tom sportu starom 600 godina. U međuvremenu pojavljuje se Jimova majka Joan i upotpunjuje okupljanje disfunkcionalne obitelji.

Kriminalističku seriju "Glades" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju