U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.

4. sezona, epizoda 10 - 2. prosinca 

Voditelj indijanskog kasina Blues Rock, vrhunske kockarnice koju krase rock 'n' roll suveniri vrijedni milijune dolara, padne kroz stakleni krov ravno na stol za rulet. Je li riječ o samoubojstvu ili zločinu? Jim surađuje s pametnom i seksi indijanskom policajkom Josie Tigertail zbog čega je Callie ljubomorna.

4. sezona, epizoda 11 - 3. prosinca

Mrtvac u bazenu vodi Longwortha i Carlosa do vile u Pompano Beachu, a zatim u svijet uzgoja vrhunskih konja. Callie, koja je nekoć bila obećavajući džokej, postaje Longworthovo tajno oružje jer mu otkriva sve kvake ovoga natjecateljskog i okrutnog svijeta. Callie pokazuje Jimu stranu koju nikada nije vidio te se zbližavaju više nego ikad.

4. sezona, epizoda 12 - 4. prosinca

Ubijen je poznati lovac na blago, a njegov je slavni ujak osumnjičen. Žrtva je bila nadomak pronalaska mitskog španjolskog broda Magdalene koji je navodno nosio milijarde dolara vrijedan plijen. Radeći na slučaju, Longworth otkriva Callienu strast prema lovu na blago.

4. sezona, epizoda 13 - 5. prosinca

Longworth istražuje smrt djevojke koja je, ispostavi se, bila u vezi s poznatim floridskim senatorom. Uključuje se senatorova supruga koja neće prezati ni pred čim da spere ljagu s obiteljskog imena... I unaprijedi muževu političku karijeru.

4. sezona, epizoda 14 - 6. prosinca

Dugogodišnji pomoćnik i prijatelj profesionalnog igrača golfa i osuđeni silovatelj ubijen je, a Longworth otkriva da je žrtva možda odslužila kaznu za zločin koji nije počinila. I dok Longworth pokušava poboljšati svoj rezultat na terenu za golf, Callie postane ljubomorna na Heather, a Daniel pita za promaknuće.

Kriminalističku seriju "Glades" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju