Doma TV na male ekrane donosi šestu sezonu omiljene reality serije 'Ludi za autima' o ekipi iz Count's Kustoms koja pod vodstvom legende iz Las Vegasa Dannyja 'Grofa' Kokera vraća sjaj starim vozilima.

Reality serija ‘Ludi za autima’ i u novoj sezoni prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

Svaka epizoda prepuna je nevjerojatnih priča o povijesnim vozilima, šokantnih preobrazbi te kupnje i prodaje na najvišoj razini. Danny „Grof“ Koker legenda je Las Vegasa. Nabavlja, obnavlja i uređuje klasične aute i motore koje zatim prodaje uz ostvarivanje profita. Poznat po čestim gostovanjima u seriji „Zalagaonica“, Danny živi za američke „muscle“ aute i motore, od vintage „Thunderbirdova“ i klasičnih „Corvettea“ do nabrijanih „Harleyja“ i opremljenih tricikla.



Kada vidi vozilo koje želi, bilo izloženo na dražbi ili parkirano uz zalogajnicu, neće prezati ni pred čim da ga nabavi. Uz pomoć svog darovitog tima, Danny brzo obnavlja, modificira, uređuje i prodaje ove dragulje kako bi ostao profitabilan. Svaka epizoda serije „Ludi za autima“ pršti čudesnim pričama o povijesnim vozilima, nevjerojatnim preobrazbama i najboljim prodajnim uspjesima.


U novoj sezoni Danny dobiva narudžbu za motocikl pravoga američkog junaka, vojnog veterana. Želi pokazati ljubav prema obitelji i zemlji tako što će motocikl prekriti američkom zastavom i portretima voljenih osoba koje su također služile domovini, a isto tako povjerava Ryanu uređivanje novog Chevyja Silverado za svoga najzahtjevnijeg klijenta – sebe!

Nikako ne propustite pratiti šestu sezonu reality serije 'Ludi za autima', od 14. svibnja na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju