Brad Pitt, Johnny Depp i Samuel L. Jackson samo su neka od velikih imena koja vas očekuju u filmskim hitovima u listopadu!

Doma TV donosi brojne filmske hitove koji će ovog listopada oduševiti gledatelje. Pogledajte video:

Nacionalna sigurnost 

Earl Montgomery (Martin Lawrence) je drzak policajac, koji bi sjajno radio svoj posao da se toliko ne pravi važan. Zbog svoga ponašanja izbačen je s policijske akademije pa mora prihvatiti posao nižeg ranga, čuvara u Nacionalnoj sigurnosti. Tamo mu glavni radni kolega postaje uštogljeni policajac Hank Rafferyj (Steve Zahn), koji je zbog Earla ostao bez značke i završio u zatvoru. Earl na svom novom poslu otkriva krijumčarsku operaciju na čijem je čelu Nash (Eric Roberts). Osim toga, čini se da je netko iz policije Nashov pomagač. Earl i Hank se tako nađu u nemilosti kriminalaca, a njihov ne baš 'pretjerano prisan odnos' dodatno im otežava situaciju.
 

Troja

U staroj Grčkoj strast između najpoznatijih ljubavnika u književnosti, trojanskog princa Parisa (Orlando Bloom) i spartanske kraljice Helene (Diane Kruger), počinje rat koji će uništiti jednu civilizaciju. Kada Paris odvede Helenu od njezina muža kralja Menelaja (Brendan Gleeson), on to prihvaća kao neoprostivu uvredu. Obiteljski ponos nalaže da je uvreda za Menelaja uvreda i za njegova brata Agamemnona (Brian Cox), moćnoga kralja Mikene koji ubrzo ujedini mnoga grčka plemena kako bi vratili Helenu iz Troje i obranili Menelajevu čast. No Agamemnon pod krinkom časti zapravo skriva pohlepu. Želi osvojiti Troju kako bi stekao prevlast nad Egejskim morem i osigurao vlast nad njegovim već velikim carstvom. Obzidani grad pod vodstvom kralja Prijama (Peter O’toole) i zaštitom moćnog Hektora (Eric Bana) neosvojiva je tvrđava. Samo je jedan čovjek ključan za osvajanje Troje – Ahilej (Brad Pitt), najveći živući ratnik. On je arogantan, neposlušan i naizgled nepobjediv te ga ne zanima ništa osim vlastite slave. U njegovoj nezadrživoj potrazi za vječnom slavom, Ahilej će jurišati na vrata Troje pod Agamemnonovom zastavom – no na kraju će ljubav odlučiti o njegovoj sudbini. Dva će se svijeta zaratiti zbog slave i časti. Tisuće će pasti u potrazi za slavom. A zbog ljubavi, jedan narod bit će uništen.
 

Knjižničar: Potraga za oštricom

Flynn Carsen (Noah Wyle) je novi zaposlenik knjižnice Metropolitan Public. Ubrzo otkrije kako njegov posao i nije baš tako jednostavan kakvim se na prvi pogled činio. Flynn zapravo postaje čuvarem velikog svjetskog blaga, skrivenog u beskrajnim hodnicima zgrade. Kad članovi misterioznog bratstva ukradu jednu od tri svete relikvije koja im omogućuje upravljanje sudbinom svijeta, uz pomoć Nicole (Sonya Walger) knjižničar Flynn odlazi u Amazonu kako bi spriječio da ukradu preostale dvije.
 

Dugo na nišanu

Bivši federalni agent, a sada radnik osiguranja, spašava život jednoj ženi nakon što puca prema muškarcu koji je tuče na ulici. Nakon toga njegov život se mijenja iz korijena. Žena mu predlaže da zajedno ukradu dva milijuna dolara – novac koji potječe iz narko biznisa.


James Bond 007: Iz Rusije s ljubavlju

Međunarodna zločinačka organizacija Spectre, želi se osvetiti najboljem britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu (Sean Connery) nakon što je ubio njihova člana, Dr. Noa. Okrutna Rosa Klebb (Lotte Lenya) dobije naredbu da preuzme taj zadatak. U svom konzulatu u Istanbulu Sovjeti imaju najnoviji stroj za dešifriranje tajnih poruka nazvan Lektor, kojeg se Britanci žele domoći, a Rosa će narediti lijepoj Ruskinji Tatiani Romanovoj (Daniela Bianchi), koja u konzulatu radi na Lektoru, da stupi u vezu s Jamesom Bondom…

Ove, ali i mnoge ostale filmske hitove ne propustite pogledati vikendom, na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju