Ne propustite filmove u rujnu na Doma TV-u!

Možete se opustiti ili upustiti u ludu avanturu koju nam ovoga rujna donosi Doma TV. Ove jeseni cijela obitelj moći će uživati pred malim ekranima. „X-man“, „Power Rangers“, „Prljavi igraju prljavo“, „Odbjegla nevjesta“, "Djevojka od milijun dolara" samo su  nekih od naslova u kojima ćete moći uživati ove jeseni.

Film "Power Rangers" odvest će vas u svijet superjunaka. Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. No, kako bi to učinili, morat će prevladati svoje osobne probleme prije nego bude prekasno, te se udružiti kao Power Rangersi.

 

Imaginacije neće nedostajati ni u filmu "X-man". Svako malo spora evolucija načini iznenadan, golem skok. U ne tako dalekoj budućnosti rezultat toga je mala grupa neobičnih ljudi s nevjerojatnim supermoćima. 

Ovaj mjesec očekuje vas i film "Djevojka od milijun dolara". Drama nagrađena Oscarima u kategorijama najboljeg filma, režije, glavne ženske i sporedne muške uloge. Legendarni boksački trener Frankie Dunn posvećuje se treniranju "Velikog" Willieja Littlea koji bi jednog dana mogao postati prvak. Istodobno, prijatelj mu skreće pozornost na Margaret "Maggie" Fitzgerald, energičnu 31-godišnju djevojku koja, unatoč poslu konobarice, svakodnevno marljivo trenira. Frankie drži da je Maggie prestara i premekana osoba koja, baš kao i sve žene, u boksu nema što tražiti. Kad mu Willie ubrzo otkaže suradnju i pod mentorstvom menadžera Mickeyja Macka osvoji titulu, razočarani Frankie pristane trenirati Maggie...

Ne propustite filmove u rujnu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju