Od romantične komedije do napetog trilera, Doma TV svakog vikenda donosi izbor filmova među kojima će svaki gledatelj pronaći nešto za sebe. Veliko televizijsko uzbuđenje i u travnju će donijeti Dwayne Johnson, Rachel McAdams, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Arnold Schwarzenegger, Sandra Bullock, Bruce Willis, Samuel L. Jackson i Eva Mendes koji će pred ekranima okupiti brojne gledatelje.

Filmsko proljeće u travnju na Doma TV-u počinje romantičnom dramom 'Plava laguna: Buđenje' koja govori o ambicioznoj Emmi i lijenom tinejdžeru Deanu. Emma i Dean nađu se na istom putovanju, a kada Emma iznenada padne preko ograde, Dean skoči za njom kako bi je spasio. Kada se nađu na pustom otoku, primorani su provoditi što više vremena zajedno. Ovisni jedan o drugome kako bi preživjeli, razvijaju međusobnu privlačnost. U akcijskoj komediji 'Dobrodošli u džunglu', Dwayne Johnson našao se u ulozi bivšeg ugostitelja Becka koji mora otići u Brazil kako bi riješio dug prema mafijašu Billyju. Beck mora postati stručnjak za pronalaženje nestalih ljudi, a u Amazoni mu to nikako neće biti lak posao. U nagrađivanoj romantičnoj drami 'Bilježnica' Ryan Gosling i Rachel McAdams odvest će vas u čarobni svijet epske ljubavi koja pomiče sve prepreke pred sobom. Ljubav između Allie, djevojke iz imućne obitelji, i siromašnog lokalnog dječaka Noaha naići će na žestoko protivljenje njezinih roditelja. Hoće li, poput svake prave ljubavi, i njihova preživjeti sve spletke i zapreke koje se nađu na putu prema sreći?

U trileru 'Sakupljač kostiju' bivši forenzički stručnjak i policajka zajedničkim snagama moraju zaustaviti ubilački pohod serijskog ubojice. Lincoln Rhyme bio je vodeći stručnjak za forenziku dok nije ostao paraliziran, deprimiran i nesposoban za rad. No kad jezivo ubojstvo zbuni detektive s Manhattana, zovu ga u pomoć. Amelia Donaghy, zahvaljujući čijem je brzom razmišljanju mjesto zločina ostalo netaknuto, postaje njegove oči i uši i na taj mu način pomaže da zaustavi psihopata prije nego što postane njegova sljedeća žrtva. U trileru 'Paukova zavjera' profesor iz škole otima učenicu za koju se ispostavlja da je kći senatora. Otmičar zove policajca čiji je partner poginuo, umiješavši ga u otmicu. Jedan pripadnik tajne službe koji nije uspio zaštititi djevojčicu, odlučuje mu pomoći. Međutim, ništa nije onakvo kakvim se čini. U avanturi 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku' nestašni dvanaestogodišnjak Petar veoma je znatiželjan i buntovan dječak iz londonskog sirotišta. Jedne noći duhom odlazi u čarobnu zemlju gusara, ratnika i vila, nazvanu Nigdjezemska. U toj zemlji pokušava pronaći svoje mjesto pod suncem te doživjeti najnevjerojatnije avanture. Upoznajući i udružujući se s novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog gusara, Petar otkriva svoju sudbinu – postati heroj koji će zauvijek biti upamćen kao Petar Pan.

U komediji 'Pink Panther 2' otkrijte što se dogodi kada su diljem svijeta ukradena vrijedna blaga, a posljednji je čuveni dijamant Pink Panther. Inspektor Dreyfus okuplja tim stručnjaka i detektiva kako bi vratili neprocjenjive predmete, a među genijalcima je i inspektor Jacques Clouseau. On je veoma nespretan francuski detektiv koji na svojstven način hvata počinitelja. Filmska avantura 'Orao' adaptacija je povijesno avanturističke knjige 'The Eagle of the Ninth' u kojem dvadeset godina nakon neobjašnjivog nestanka Devete legije u planinama Škotske, mladi centurion Marcus Aquila stiže iz Rima ne bi li objasnio tu misteriju i povratio dobar glas svog oca, komandanta Devete legije. Marcus se upućuje preko Hadrijanovog zida u divljinu Kaledonije kako bi vratio davno izgubljeni amblem orla devete legije. U akcijskom filmu 'Osveta', vođa ljevičarske kolumbijske gerile organizirao je teroristički bombaški napad u Los Angelesu. Prilikom napada poginule su nevine žrtve među kojima su supruga i sinčić vatrogasca Gordyja Brewera. Brewer se nakon te tragedije odluči osvetiti počiniteljima.

U komedijama 'Cura na zadatku' i 'Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana' pogledajte Sandru Bullock u ulozi pomalo muškobanjaste Gracie Hart koja se predstavlja kao Miss New Jerseya. Dok se u prvom nastavku Gracie preobražava u legitimnu kandidatkinju natjecanja za Miss SAD-a, drugi nastavak prati njezin život nedugo nakon što je uspješno uklonila prijetnju na natjecanju. Drama 'Kralj kraljeva' jedan je od dva spektakla koji je Hollywood šezdesetih godina napravio po Evanđeljima. Doista raskošan film o Isusu s brižljivo rekonstruiranim razdobljem I. stoljeća, masovnim prizorima i svime što jedan povijesni spektakl treba imati, ujedno je i značajno ostvarenje glasovitog redatelja Nicholasa Raya koji nije želio samo snimiti još jedan biblijski ep, već pokušati približiti osobu Krista i njegovo doba običnom gledatelju. Drama 'Božji sin' prikazuje životnu priču Isusa Krista dok putuje i okuplja svoje učenike te izvodi čuda gdje god pođe. Iako ga je prigrlilo na tisuće sljedbenika i koji ga dočekuju tamo gdje dođe, suočava se s onima koji ga kritiziraju i izokreću njegove riječi kako bi se činilo da on djeluje protiv njihove vjere. Oni se brinu da je dobio preveliku moć i prisiljavaju Rimljane da ga pronađu i uhvate. Jedan od njegovih učenika, Juda, izdaje ga i vodi ih ravno do Isusa.

Akcija 'Prvi vitez' vodi vas u vrijeme čarobnjaka Merlyna, Excalibura, kralja Arthura i vitezova Okruglog stola. Lady Guenevere zajedno sa svojom svitom kreće na put k svom budućem mužu i savezniku Kralju Arthuru. Princ Malagant, smrtni neprijatelj Kralja Arthura, očajnički želi vlasništvo nad njenom zemljom tako da pod svaku cijenu želi spriječiti taj brak. Lutajući vitez Lancelot stat će u obranu Lady Guenevere i izbaviti je iz ruku opasnih odmetnika. Kada mu ona zauzvrat ponudi nagradu, jedino što on poželi je njezin poljubac. Akcija 'Smrtonosna zona' vodi vas u Pittsburgh kojim hara serijski ubojica, a Hardy je pitsburški policajac koji je uvjeren kako je ubojica netko od njegovih kolega. Istragu će prekinuti obiteljska tragedija i činjenica kako ga kolege smatraju izdajnikom zbog svjedočenja kojim je prekinuo karijeru jednog od njih. Dvije godine kasnije Hardy radi u riječnoj policiji, razočaran i sklon alkoholu, da bi ga iz letargije probudila tek nova ubojstva koja se događaju upravo na njegovoj rijeci. Avantura 'Asterix i Obelix u Britaniji' odvest će vas u maleno selo u Britaniji koje odolijeva napadima moćne rimske vojske, ali njegove snage sve su slabije pa Kordelija, britanska kraljica, šalje svog najvjernijeg časnika Antiklimaxa da potrži pomoć kod Gala, u drugom selu poznatom po otporu Rimljanima. U tom selu Asterix i Obelix već imaju pune ruke posla.

U komediji 'Opasne djevojke 2' samozatajna i nepopularna maturantica Jo živi svoj život daleko od drugih. Životni moto joj je ne miješati se u tuđe poslove te tako izbjeći gnjev 'Plastičnih'. No, kad njihova predvodnica Mandi provocira kolegicu, shvaća kako je došlo vrijeme da im netko stane na kraj. Akcija 'Ubojice' priča je o profesionalnom ubojici Robertu Rathu koji je isplanirao povlačenje nakon unosnog posla koji bi mu trajno osigurao egzistenciju. Rathova posljednja meta je lijepa kompjuterska stručnjakinja Electra u čijem su posjedu kompromitirajući podaci za Rathova naručitelja. No Rath ima i novog konkurenta, okrutnog ubojicu Baina. Odlučan zauzeti Rathovo mjesto broja jedan u svijetu plaćenih ubojica, Bain pokušava smaknuti Ratha, koji je u međuvremenu odlučio sačuvati Electrin život. U bijegu od Baina i ostalih ubojica, Rath i Electra se zbližavaju, no ništa ne može odgoditi finalni obračun. U akciji 'Čuvari zakona' savezni šerif Sam Gerard u potrazi je za bjeguncem koji je osumnjičen za dvostruko ubojstvo. Nakon pada aviona koji je prevozio zatvorenike u rijeku Ohio, Mark Sheridan iskorištava priliku te bježi. Bjegunac je zapravo bivši tajni agent koji sada postaje najtraženija pokretna meta u državi. Gerard kreće u lov za Sheridanom i obavezuje se da će tajanstvenog bjegunca privesti pravdi. U kriminalističkom filmu 'Čistač', samohrani otac i bivši policajac Tom Carver ima neobično zanimanje – čisti mjesta zločina nakon uviđaja policije. No, nakon što je pozvan da počisti luksuznu rezidenciju iz predgrađa u kojoj se dogodilo brutalno ubojstvo, Carver, nakon što ukloni krucijalni dokaz, nenamjerno biva upleten u zataškavanje ubojstva.

Uzbudljive filmske naslove u travnju ne propustite pratiti vikendom na programu Doma TV-a!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju