Dva tjedna za ljubav, Izgubljen u Firenzi, Peti element, Istinita priča i mnogi drugi!

Početak proljeća dočekajte uz program Doma TV-a gdje će svatko moći pronaći nešto za sebe. Ljubitelji romantike moći će uživati u filmovima poput "Dva tjedna za ljubav" i "Izgubljen u Firenzi", a oni kojima fali malo akcije u životu mogu se upustiti u avanture uz filmove poput "Peti element", "Prljavi igraju prljavo" i mnoge druge.

Dva tjedna za ljubav

Lucky Kelson (Sandra Bullock) je sjajna, ali neurotična odvjetnica čiji klijent je milijunaš George Wade (Hugh Grant). Wade svoju odvjetnicu tretira više kao dadilju nego kao pravnicu, prihvaćajući je zdravo za gotovo, kao uostalom i sve što posjeduje. Lucy više ne može trpjeti njegovo ponašanje te odluči usprkos izvrsnim uvjetima dati otkaz. Kada uvidi koliko mu je značila njegova odvjetnica, Wade će učiniti sve ne bi li je vratio natrag u svoj život.

Izgubljen u Firenzi

Eric Lombard nalazi se na raskrižju života – hoće li nastaviti sa svojim nategnutim snom o profesionalnom igranju američkog nogometa ili će započeti s novom fazom života te upisati pravni fakultet? Dok se bori s ovom odlukom, sa svojom djevojkom Colleen posjećuje svog rođaka u Firenci. Tamo će se, na vlastito iznenađenje, Eric naći uvučen u drevni lokalni sport i sve ono o čemu je Eric maštao da će raditi u životu doći će na pravo iskušenje.

Peti element

Bruce Willis glumi Korbena Dallasa, njujorškog taksistu koji će postati junak u ovoj priči o ljubavi i preživljavaju u 23. stoljeću. U budućnosti kakvu je osmislio režiser Luc Besson, čovječanstvo je krenulo prema zvijezdama, šireći životnu energiju. No svakih 5000 godina, kada se nakratko otvore vrata paralelnih dimenzija, mračna sila napada univerzum. Upravo sada je to vrijeme i zao Zorg (Gary Oldman) to želi iskoristiti. Nadu za spas čovječanstvu može pružiti samo Leeloo (Milla Jovovich), koja predstavlja peti element, životnu snagu. Budućnost univerzuma u njezinim je rukama…

Istinita priča

Ovaj kriminalistički triler, temeljen na istinitim događajima, govori o osramoćenom novinaru (Jonah Hill) uvučenom u igru mačke i miša s optuženim ubojicom (James Franco) koji je preuzeo novinarev identitet. Kada osramoćeni novinar "New York Timesa" Michael Finkel (Jonah Hill) susretne optuženog ubojicu Christiana Longa (James Franco) - koji je preuzeo Finkelov identitet - njegova se istraga pretvori u nezaboravnu igru mačke i miša. Temeljena na stvarnim događajima, Finkelova neumorna potraga za Longovom istinitom pričom obuhvaća ubojstvo, ljubav, prijevaru i iskupljenje.

Djevojka od milijun dolara

Legendarni boksački trener Frankie Dunn posvećuje se treniranju "Velikog" Willieja Littlea koji bi jednog dana mogao postati prvak. Istodobno, prijatelj mu skreće pozornost na Margaret "Maggie" Fitzgerald, energičnu 31-godišnju djevojku koja, unatoč poslu konobarice, svakodnevno marljivo trenira. Frankie drži da je Maggie prestara i premekana osoba koja, baš kao i sve žene, u boksu nema što tražiti. Kad mu Willie ubrzo otkaže suradnju i pod mentorstvom menadžera Mickeyja Macka osvoji titulu, razočarani Frankie pristane trenirati Maggie...

Prljavi igraju prljavo

Negdje u Los Angelesu, gradu uništenih snova, ubijena je striptizeta (Halle Berry). Privatni detektiv (Bruce Willis) kojeg je unajmila i njezin bivši dečko nogometaš (Damon Wayans) odlučni su u tome da pronađu ubojicu, ako prije ne ubiju jedan drugoga. No što dublje kopaju, sve se dublje uvaljuju u mrežu ucjena i političke korupcije skrivene ispod paravana profesionalnog nogometa.

Ne propustite filmove u travnju na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju