Jedan od najseksi muškaraca na svijetu

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

Eric Dane je američki glumac najpoznatiji po ulozi Marka Sloanea u seriji 'Uvod u anatomiju' i kapetana Toma Chandlera u seriji 'Posljednji brod'.

Eric Dane rođen je u San Franciscu i zadnja dva desetljeća gledamo ga u brojnim filmskim i televizijskim ulogama. Na televiziji je započeo s gostovanjima u serijama 'The Wonder Years', 'Bračne vode' i 'Roseanne'.

2000. godine dvije sezone glumio je u hit-seriji 'Čarobnice', a 2005. godine pojavio se u drugoj sezoni uspješne serije 'Uvod u anatomiju'. Zbog iznimno pozitivne reakcije publike na njegov lik, postao je stalan član postave. Sedam je sezona glumio dr. Marka Sloana (zvanog McSteamy). Zapažen trag ostavio je i ulogom kapetana Toma Chandlera u seriji 'Posljednji brod' koji je autoritativan i odlučan, ali također pravedan i hrabar.

Među Daneove filmske uloge ulaze one u filmovima 'X-Men: Posljednja fronta' iz 2001., 'Marley i ja' iz 2008., 'Burlesque' iz 2010., kao i film 'Valentinovo'.

Eric Dane se uz George Clooneyja, Pierce Brosnana, Erosa Ramazzottija i Ben Afflecka našao na listi najseksi muškaraca na svijetu.

Iako je velika svjetska zvijezda, Eric Dane sve oduševljava svojom jednostavnošću i iskrenošću. Donosimo vam neke od njegovih najduhovtijih izjava kojima je osvojio srca publike i javnosti:

"Moja je koža jako osjetljiva."

"Volim kuhati. Ne znam skuhati puno toga, ali ovih par stvari napravim zaista odlično"

"Ustajem se prije nego što alarm zazvoni. Ne zato jer ne volim spavati, nego zato jer volim mir dok drugi spavaju."

"Nikada ne pitajte ženu je li trudna. Mogli biste se dovesti u jako neugodnu situaciju. Kao ja!"

"Radim odličnu pileću juhu. Kupim kocku i rezance, ali svi ostali sastojci su moji!"

 Tagovi