Booth i Brennan vode potpuno drugačiji život nakon što su donijeli odluku da će dati otkaz i fokusirati se na život u kojem nisu okruženi smrću.

Doma TV na male ekrane donosi jedanaestu sezonu hit serije 'Kosti' u kojoj Booth i Brennan vode potpuno drugačiji život nakon što su donijeli odluku da će dati otkaz i fokusirati se na život u kojem nisu okruženi smrću. No njihova ideja savršenog života ubrzo se pretvara u nešto sasvim suprotno kada Booth tajanstveno nestane, a Brennan je prisiljena uključiti se u forenzičku analizu ostataka.

S dolaskom kraja desete sezone Booth i Brennan osjećali su danak dugih 10 godina okruženosti smrću i tugom. Čak su i radosne vijesti o Brennaninoj trudnoći ubrzo postale gorke jer je Booth podlegao svojoj ovisnosti o kocki, dovevši Brennan i ostatak obitelji u opasnost. Do završnice sezone Booth i Brennan uspijevaju se ponovno ujediniti kao par, donijevši zajedno odluku da će dati otkaz na poslu i krenuti ispočetka s fokusom na život, a ne smrt.

Jedanaesta sezona nastavlja se šest mjeseci kasnije. Booth, Brennan, njihova kći Christine i nova beba tobože vode život iz snova, daleko od života ispunjenog ubojstvima, koji su ostavili za sobom. No slučaj tijesno osobno povezan s parom tjera Brennan da se uključi u forenzičku analizu ostataka, a Booth tajanstveno nestane, što pokrene FBI na istragu o njegovoj lokaciji, koju vodi agentica Grace Miller.

U jedanaestoj sezoni Booth radi kao instruktor slobodnjak za FBI, pa si sam organizira vrijeme i može vidjeti djecu kad god poželi, a jednoga jutra odlazi na sat obuke. U međuvremenu, Cam nikako da nađe zamjenu za Brennan kao glavnu forenzičnu antropologinju; Arastoo uskače, a Hodgins i Angela nagovaraju je da ga zaposli na puno vrijeme. Kad u jednom zapaljenom kombiju pronađu izgorjela tijela, a za jedan od kostura zalijepljen pištolj, pokaže se da pištolj pripada Boothu.

Booth je tajanstveno nestao, a struktura kostura odgovara njegovoj. Boothova oružja nema u njegovoj i Brennaninoj kući, a ostavio je i vjenčani prsten. Brennan se vraća u Jeffersonian, čvrsta u odluci da dokaže kako ostatci ne pripadaju Boothu, iako je Arastoo već pronašao uvjerljive dokaze da pripadaju. Caroline Julian i Aubrey uviđaju kako se Booth zacijelo suočio s nečim groznim kad nije njih zamolio za pomoć. Kad Brennan dokaže da je Booth živ – pa poludi na Arastooa što je pogriješio – Brennan se zakune kako se neće miješati u slučaj dok ne pronađu Bootha. FBI-evu potragu za njime vodi agentica Grace Miller, no dođe do napetosti kad samoga Bootha osumnjiči za ubojstvo. Kad Brennan i Arastoo identificiraju žrtvu ubojstva, slučaj postane veoma osoban... A Brennan se, suočena s prekršenim obećanjem, pita što joj je Booth sve tajio.

 

 

Uspješnu kriminalističku seriju 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o jedanaestoj sezoni saznajte OVDJE.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju