Kosti, 11. sezona

Kosti, 11. sezona - 1
,
Kosti, 11. sezona - 1
hr_HR

PON - PET 22.00

(Bones), 2015./2016., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Hart Hanson
Izvršni producenti: Barry Josephson i Hart Hanson

Glume:
Emily Deschanel – dr. Temperance Brennan
David Boreanaz – specijalni agent FBI-a Seeley Booth
Michaela Conlin – Angela Montenegro
Tamara Taylor - Camille Sarroyan

 

Doma TV na male ekrane donosi jedanaestu sezonu hit serije 'Kosti' u kojoj Booth i Brennan vode potpuno drugačiji život nakon što su donijeli odluku da će dati otkaz i fokusirati se na život u kojem nisu okruženi smrću. No njihova ideja savršenog života ubrzo se pretvara u nešto sasvim suprotno kada Booth tajanstveno nestane, a Brennan je prisiljena uključiti se u forenzičku analizu ostataka.

 

O GLUMCIMA:

DAVID BOREANAZ
(Seeley Booth)

David Boreanaz dojmljiva je ličnost čiji karizmatični šarm glavnog glumca dolazi do izražaja na filmu, kao i na televiziji i pozornici. Osim što glumi glavnu ulogu u Kostima, on je i producent, a često preuzima i treću dužnost kao redatelj. Režirao je stotu epizodu serije, kao i napete finalne epizode 10. i 11. sezone, između ostalih. Boreanaz je glumio u dramskoj seriji Full Circle.

EMILY DESCHANEL
(dr. Temperance Brennan)

Kao talentirana i odmjerena glumica, Emily Deschanel skupila je dojmljivu listu uloga tijekom karijere, a sa svakom je rasla. Za svoju ulogu Dr. Temperance Brennan, Deschanel je dobila tri nominacije za nagrade Teen Choice za dramsku televizijsku glumicu, tri nominacije People's Choicea za omiljenu televizijsku dramsku glumicu, jednu za omiljenog televizijskog borca protiv zločina i, zajedno s kolegom Davidom Boreanazom, nominaciju za omiljeni televizijski duo.

MICHAELA CONLIN
(Angela Montenegro)

Michaela Colin etablirala se kao jedan od najtraženijih holivudskih talenata i dobila nominaciju za nagradu Asian Excellence u kategoriji sporedne televizijske glumice za svoju ulogu u Kostima. Conlin se pojavila u drami The Disappointments Room s Kate Beckinsale i Cijeni istine s Matthewom McConaugheyjem i Bryanom Cranstonom.

TAMARA TAYLOR
(Camille Sarroyan)

Karijera Tamare Taylor započela je brzim uspjehom u reklamama za nacionalne televizijske kuće. Nekoliko mjeseci nakon dolaska u Los Angeles iz Toronta, u kojem je odrasla, dobila je uloge i na televiziji i u filmu.
Prva velika prilika došla je u obliku stalne postave u seriji Party of Five, u kojoj je glumila uz Matthewa Foxa. Zatim je glumila u drami Stevena Bochca, City of Angels, s Blairom Underwoodom; uz Paulu Marshall u Hidden Hills te Denise Richards i Ericom Balfourom u Sex, Love & Secrets.

 

Uspješnu kriminalističku seriju 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o jedanaestoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi